Сидеров създава фронт за излизане от НАТО

Сидеров създава фронт за излизане от НАТО

Спасението на България е вън от НАТО, иначе скоро няма да съществуваме. Това заяви лидерът на Атака Волен Сидеров на пресконференция в партийната централа.

Той призова политическите сили извън парламента да се обединят за създаване на широк политически фронт, който да е готов до следващите избори с основна цел излизането ни от НАТО и заявяване на военен неутралитет.

Според „Атака“ трябва да кажем категорично „не“ на чуждите бази у нас и на всякакви военни действия срещу Русия. Според него в момента сме в предвоенно състояние по вина на настоящето управление, което ни тласка към бойното поле.

Като бъдещи съюзници за антинатовския фронт Сидеров вижда 2/3 от населението, но не и партиите в парламента. Освен на управляващото мнозинство, Волен Сидеров отказа помощта и на БСП, която към момента също заема позиция против НАТО и команден център у нас.
За лидера на атакистите в редиците на БСП членуват хиляди патриоти, които той призовава да се отърват от „евроатлантическата пасмина, която ги предвожда„.

Волен Сидеров излезе с апел и към българските офицери – „да се вземат в ръце и да отбраняват с живота си опитите да си направят подигравка с тях„.
Като подигравка Сидеров визира промени в Закона за отбраната, внесени от Министерски съвет, които предвиждат отмяната на текст, гласящ, че българските военни на територията на нашата страна не могат да се командват от чуждестранни офицери.
В тази законодателна инициатива Сидеров съзира подготовка у нас да дойдат натовски офицери, които да командват родните войници.

Ако положението у нас не се промени, лидерът на „Атака“прогнозира изостряне на социалното напрежение, като не изключва и кървав сценарий. По думите му в момента страната ни е в най-лошото си състояние от новата ни история, като вече сме изключени от развитието на Европа и сме площадката за игра на САЩ. България става мишена, притеснен е националистът.

 

http://news.ibox.bg/

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder