Четири от най-лошите типове клиенти

Четири от най-лошите типове клиенти

Ние всички сме клиенти и в същото това време нашата работа зависи от клиентите. Тези отношения са изключително сложни и двустранни. foodpanda подбра четири от най-лошите типове клиенти.

Обърнете внимание и да видим дали можете да разпознаете себе си.
 Лесно е да се обвиняват хора за лошото обслужване, но наистина има такива, които могат да ви направят луди.

Например:

• Ако отидете ядосан ще е трудно да получите добро обслужване.

• Ако сте приветлив човек, персоналът ще се държи по приятелски начин.

• Нерешителен: Бира или сайдер? Малък или голям? Купе или джип? Нерешителният клиент е вбесяващ, без значение дали става дума за покупка на кола или на сандвич. Обикновено кръжи около стоката, разпитва персонала около 3 часа и накрая взима съвсем различно решение за покупка.

• Сравняващ: Прекарвате пет часа в мерене на обувки по магазините и на края се връщате от там, откъдето сте тръгнали. Този тип винаги гледа, сравнява, търси, създава списъци и всъщност рядко купува. Задава абсолютно всички възможни въпроси на продавачите или сервитьора и накрая си тръгва. Този тип, са склонни да направят покупка онлайн когато има големи намаления.

• Всезнаещ: Той е информиран за всички новости, разбира от GPS часовници, 3D принтери, велосипеди, въглеродни влакна, здравословно хранене и т.н. Този тип, изчита всички форуми за мнения, анализира и е по- вероятно продавачът да научи повече за стоката си от клиента.

• Заядлив: Смята, че светът е против него. Мисли, че неговата сметка за телефон, ток, вода и т.н е системно надвишавана. Смята, че промоциите са измислени и фалшиви, че всичко, което се продава по-магазините е некачествено и безумно скъпо. Те са песимистични и нетърпеливи и е много трудно да им се угоди.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder