VIVACOM с подарък към абонатите си заради вчерашния гаф

VIVACOM с подарък към абонатите си заради вчерашния гаф

VIVACOM ще компенсира своите клиенти за временната липса на достъп до интернет услугите на компанията след техническия проблем вчера, съобщиха от пресслужбата на мобилния оператор.

След възникналия през вчерашния ден технически проблем, който доведе до липса на достъп до интернет и IPTV за абонатите на VIVACOM в рамките на няколко часа, компанията ще компенсира своите клиенти за създаденото неудобство.

„Това е стандартна практика за българския телеком, който поставя на първо място грижата за своите абонати и е единственият, изплащащ компенсации в подобни ситуации“, съобщават от компанията.

Всички клиенти на оператора, които са имали технически проблем с фиксиран интернет или IPTV, ще бъдат компенсирани с една безплатна седмица за ползване на съответната услуга. Компенсацията за клиенти на мобилен интернет ще бъде във формата на допълнителни 500 MB към абонаментния им план. Безплатният период и допълнителният бонус ще бъдат включени към следващия отчетен период на клиента и трябва да бъдат заявени от 12-и до 31-и януари на интернет сайта на компанията или на телефон 123.
VIVACOM поднася своите извинения на потребителите за причинените неудобства и благодари за проявеното разбиране.

 

http://konkurent.bg/

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder