Роботче си играе на криеница с деца

Роботче си играе на криеница с деца

Интерактивният Бъди е най-новото произведение на френската компания Blue Frog Robotics. Редицата качества, които притежава, обещават големия му успех на световния пазар, пише inews.bg.

Приятелски настроеният дроид, който може да разпознава гласове и да свързва лица и адреси, може да се грижи за вашия дом, когато ви няма. Вие можете да го контролирате чрез смарт устройствата във вашия дом или мобилно приложение.

Бъди може да стане с лекота част от семейството Ви, не само заради функцията на охранителна система, която изпълнява, той може да Ви отмени в грижите с децата. Той не само си играе на криеница и успява да ги забавлява със заобикалящите го предмети, ами поема изцяло грижите за тях като например – писането на домашни и четенето на прикази за лека нощ.

Роботът е изцяло мобилен, може да обикаля наоколо самостоятелно и чрез контрола на собственика. Той е като човек, може да разпознава гласове, лица и адреси.

Към момента Blue Frog Robotics, които качиха робота на сайта на Indiegogo, потвърждават че ще бъде пуснат в продажба през ноември 2016. Компанията де надява да спечели 100,000$ и има 36 дни,в които да го направи, за да може да продължи работата си по Бъди. Прогнозите им изглеждат напълно реалистични, защото вече са направени поръчки на стойност над 150,000$.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder