Топ вести
22.05.2018 - Извънредно и на живо: Служителите по чистотата във Видин, излизат на протест (Новините на Видин Вест)
22.05.2018 - Чудотворната икона на св. Богородица „Одигитрия Байталска“ пристигна във Видин, за поклонение
22.05.2018 - Около 1,6 млрд. лв. ще се инвестират във ВиК, в 51 населени места
22.05.2018 - Областна комисия предлага промени в проекта на Националната здравна карта за област Видин
22.05.2018 - Пърформънс „Хронолог-разказвачът на време”, включващ се в културната програма на Бг Европредседателството, ще се изпълни в Монтана
22.05.2018 - На 26 май се провежда шесто издание на фестивала на народната кухня „Бабина душица“, в Монтана
22.05.2018 - Задържаха 23-годишен шофьор, употребил метамфетамини и канабис, в гр. Бяла Слатина
22.05.2018 - На територията на ОД МВР – Враца се проведе мащабна специализирана операция по линия „Наркотици“
22.05.2018 - Владимир Путин посреща Румен Радев, в Сочи
22.05.2018 - Министър-председателят разпореди изготвянето на механизъм за изплащане на заплатите във врачанската и ловешката болница
6 начина да изкараме пари без особени усилия

6 начина да изкараме пари без особени усилия

Ако ви трябват повече пари, а не можете да се хванете на втора работа например, можете да опитате да припечелите т.нар. „пасивен доход”. Това са средства, които добивате, без да правите нещо особено натоварващо. Разбира се, в началото ще трябва да инвестирате малко време и усилия. Когато обаче паричният поток потече, ще можете просто да си седите удобно и да му се наслаждавате. От сайта LearnVest дават няколко идеи как да стане това.

1. Създайте приложение за смартфон. Ако имате знанията за това и свежи идеи, не се чудете. Ще получавате пари всеки път, когато някой изтегли приложението ви. Нищо чудно да се окажете късметлия и творението ви да стане viral в мрежата. Някои от създателите на хитови приложенията на Запад печелят по цели 30 000 долара на ден.

2. Направете си блог. Пишете в сфера, от която наистина се интересувате. Избирайте теми, които хората биха търсили в Интернет. Популярни са например статии със съвети в различни области. Ако блогът събере много четения, ще дойдат и рекламите, така е много вероятно да започнете да изкарвате пари от написаното.

3. Качете свое видео в YouTube. Подобно на блога, ако видеото ви има много гледания, рекламодателите ще го забележат и ще се заинтересуват. Сумите, които можете да изкарате, са различни, но популярните YouTube личности прибират 6-цифрени печалби. Да не забравяме и хора като тийн идолът Джъстин Бийбър, чиито кариери са тръгнали именно от сайта за видео споделяне.

4. Правете красиви снимки и ги продавайте. Сайтове като Shutterstock, iStockphoto, Shutterfly купуват сними на аматьори и любители на фотографията. Печалбата може да е в много голям интервал – от 25 цента до 75 долара за всяко сваляне на снимката ви.

5. Правете тениски. Създайте дизайн за тениска и го качете в сайта Threadless. Ако дизайнът е популярен сред потребителите, компанията ще го използва и ще получите  2 000 долара и ваучер за стоки на Threadless на стойност 500 долара. Други сайтове, които предлагат същите услуги, са Zazzle и Cafe Press.

6. Продавайте застраховки. Ако намерите работа в застрахователната индустрия, няма да сгрешите. Не само ще получавате пари, когато финализирате дадена сделка – някои компании дават допълнителни комисионни на служителите си, когато клиентите им подновят договорите си

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder