79-годишен дядо застреля 67-годишен мъж в София

79-годишен дядо застреля 67-годишен мъж в София

Мъж беше застрелян в столицата в района на зала „Универсиада“, съобщиха за Novini.bg от СДВР. Столични криминалисти от Първо РПУ са задържали извършителя на убийството. Сигналът е получен в 16,00 ч. за простреляно лице на ул. „Александъл Жендов“ в административна сграда. От пресцентъра на МВР съобщиха, че незабавно пристигналият екип криминалисти от Първо РУ-СДВР е задържал на място извършителя на престъплението – мъж, на 79 години. Медицински екип е установил смъртта на жертвата, изяснена е самоличността му – мъж, на 67 години.

Той е починал на място. Убитият до зала „Универсиада“ в София е Александър Василев – 67-годишен геодезист, твърди 24 часа. Мъжът е имал легален бизнес, негови колеги разказаха за „24 часа“, че вероятно става въпрос за скандал за пари със стрелеца. Убитият е известно име в средите на геодезистите. Колегите му все още не знаят точно какво се е случило освен, че е прострелян с пистолет.

Александър Василев се е занимaвал със земеразделяне и е работил по проекти. Негови близки категорично отричат да е криминално проявен и вероятно стрелецът, който го е убил, е негов клиент и е извършил престъплението при спор за пари за услуга.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder