Крисия посреща Коледа при Путин

Крисия посреща Коледа при Путин

11-годишната Крисия Тодорова ще посрещне Рождество в Русия. Това съобщава „България Днес“, като се позовава на нейния баща – бизнесменът Марин Тодоров. По време на участието й в престижния музикален конкурс „Детска нова вълна“ Крисия и семейството й са били поканени да присъстват на тържествата в Москва по случай Коледа, която в Русия по традиция се отбелязва на 7 януари. В предложението е предвидено талантливата изпълнителка да пее по време на празненствата. „Руската публика прие изключително добре дъщеря ми и веднага се появиха няколко предложения за нейни изяви. Най-сериозната покана, на която не можехме да откажем, дойде от правителството на Русия. Техни представители поканиха с официален документ Крисия да пее на тържеството за Коледа“, разясни Тодоров. По негови думи тепърва предстои да бъде уточнено къде точно ще отседне малката певица със семейството си и колко точно ще продължи престоят й в Москва. Крисия покори руската публика през последната седмица по време на фестивала в Крим. Първа в музикалното състезание се класира 12-годишната Гайя Каучи от Малта. Крисия си раздели второто място с руския дует „Дивите китари“.

Трета остана 12-годишната Мария Кочарян от Армения. Всички те получават диплом от конкурса и статуетка „Кристална вълна“. В „Детска нова вълна 2015“ участваха 15 деца от 12 страни. Конкурсът се проведе в международния детски център „Артек“ в Ялта. В състава на журито бяха известни изпълнители като Филип Киркоров, Лев Лещенко, Александър Рибак и др.

Председател на журито бе народният артист на Русия, продуцентът и композитор Игор Крутой. Руски продуценти са изявили желание да запишат песен за Крисия, която да се върти по местните музикални телевизии. Идеята била проектът да бъде реализиран до една година, като от българска страна също трябвало да има одобрение.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder