Откриха полуразложен труп в русенско училище

Откриха полуразложен труп в русенско училище

Полуразложен труп бе открит в двора на русенско училище. Тялото е на жена, с неустановена самоличност, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Сигналът за намерения труп е получен  в 14:07 часа, на тел. 112, в неделя. Тялото е било в двора на Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Пеньо Пенев“ на бул. Цар Освободител в Русе.

Тялото на починалото лице е открито в пясъчник на училищния двор. Трупът е от женски пол, на зряла възраст, с напреднало трупно разложение. Причините за смъртта, както и самоличността на починалото лице са в процес на изясняване, уточниха от полицията..

Повече от два часа районът бе отцепен от полицията, за да могат криминалистите да обработят мястото. Първоначално се допускаше, че трупът е на мъж.

Мястото, където е открит, е било предназначено за скокове по физическо възпитание, но не се използва отдавна, споделиха ученици.

Тялото е било открито от случаен минувач, който е разхождал кучето си. Той е видял да се подава ръка изпод увехналите клони и е подал сигнал в полицията, предаде БГНЕС..

Според данните от първоначалния оглед смъртта е настъпила преди 5-6 дни, а тялото е било затрупано отгоре с клони. Те са били рязани преди празниците и са били нахвърляни наблизо.

Кой и защо е покрил трупа с клони, ще се изяснява от разследването.

В двора на гимназията може да се влезе от няколко места, тъй като оградата липсва. Живущите наоколо споделиха, че там често се събират клошари. Колкото до миризмата от разлагащия се труп, не са я усетили, тъй като мястото се намира в непосредствена близост до контейнерите.

Причините за смъртта ще бъдат изяснени при аутопсията, на пръв поглед няма данни за насилствена смърт.

http://dnes.dir.bg/
Сподели в социалните мрежи:
Тагове:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder