Готов докладът за КТБ на „Аликс партнърс“

Готов докладът за КТБ на „Аликс партнърс“

Докладът за КТБ на Международната фирма за разследване на банкови фалити „Аликс партнърс“ е готова с доклада за Корпоративна търговска банка, става ясно от седмичния отчет на синдиците на банката, съобщи БНР.

Синдиците на Корпоративна търговска банка ще имат един месец, за да се запознаят с предложенията на международната фирма за разследване на банкови фалити. От доклада на Росен Ангелчев и Лазар Илиев не става ясно какви мерки са предложили от разследващата компания, нито до проследяването и събирането на каква сума от вземанията на банката става дума. В предишни доклади синдиците съобщаваха, че фирмата проследява множество кредити, отпуснати от Корпоративна търговска банка.

По време на парламентарен контрол финансовият министър Владислав Горанов обяви, че докладът на фирмата трябва да е готов до края на септември. Все още не е ясно дали докладът или част от него ще бъде публично оповестен. Междувременно синдиците продължават действията си по събиране на вземанията на банката. За една седмица са събрали над половин милион лева.

24chasa.bg

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder