Топ вести
05.03.2024 - Протеинов десерт – мисията възможна
05.03.2024 - Digital Scouts се завръща с още теми за онлайн безопасност и нови звездни посланици на каузата в социалните медии  
05.03.2024 - Обществено обсъждане по проект за изменение и допълнение на Наредбата за организация и управление на гробищните паркове на град Видин и общината  
05.03.2024 - Министър Цеков: Днес сме една идея по-близо до това да имаме нормална свързаност между столицата и Видин
05.03.2024 - Дрогиран шофьор прати моторист в болница
05.03.2024 - Националният статистически институт ще проведе за втори път състезанието DATATHON за ученици
04.03.2024 - Движението по новия 13,6 км участък Макреш – Бела от пътя Видин – Ботевград ще бъде пуснато на 5 март
03.03.2024 - Община Видин чества 146 години свободна България
03.03.2024 - 146 години свободна България
01.03.2024 - Над 600 първокласници получиха българското знаме във Враца
Годеницата на Кличко влезе в клиника заради следродилна депресия

Годеницата на Кличко влезе в клиника заради следродилна депресия

Актрисата Хейдън Пенетиер е влязла в клиника заради следродилна депресия, с която не може да се справи. Годеницата на боксьора Владимир Кличко се е борила с проблема от декември миналата година, когато стана майка за първи път. Тя наскоро сподели, че се е отдала на работата, за да може да се справи по-лесно с проблема, но явно не е успяла и се е наложило да потърси професионална помощ.

Владимир Кличко с дъщеря му
Гордият татко Владимир не пропуска да прекара малко време насаме в грижи за 10-месечната си дъщеря Кая Евдокия.

„Хейдън Пенетиер доброволно потърси професионална помощ в клиника, тъй като в момента се бори със следродилна депресия. Тя моли медиите да зачитат нейния личен живот през това време“, каза нейн представител в официално изявление. Самата актриса не се притеснява да говори за проблема.

„Жените трябва да говорят за този проблем, защото той е много сериозен! Ако се оставиш на депресията, може да се случат ужасни неща. Аз никога не съм мислила да нараня детето си, но се случва с много майки“, категорична е актрисата.

„В такъв момент имаме нужда от подкрепа. Защото… жените са невероятни! Ние правим неща, на които никой мъж на тази планета не е способен. Имам предвид, хора, в нас расте живота!“, каза Пенетиер по време на участието си в ТВ шоу.

Владимир Кличко
Да се занимава с бебето очевидно не е тежка задача за двуметровия спортист.

За да може годеницата му да се възстановява и да не й тежи майчинството, шампионът по бокс Кличко не пропуска да прекара малко време насаме със своята малка принцеса.

Хейдън и Владимир се запознават на парти през 2009 г. и се срещат в продължение на две години, след което се разделиха за известно време. 2013 година става съдбоносна за двойката, тъй като тогава двамата отново се събират и дори се сгодяват. Бебето им Кая Евдокия се роди преди 10 месеца.

Хейдън Пенетиър и Владимир Кличко

Източник:Форумнюз

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder