Намериха джипа на стрелеца от Красногорск

Намериха джипа на стрелеца от Красногорск

Руското МВР съобщи, че е намерен автомобилът, с който избяга стрелецът от Красногорск. Черният „Рейндж Ровър“ на Амиран Георгадзе е открит, но не и бизнесменът-убиец. До момента е установено още с какво оръжие са убити жертвите на Георгадзе, съобщава Lifenews.ru. Предприемачът е застрелял своя бизнес партньор Трестан Закаидзе с винтовка „Сайга“, която била регистрирана от Георгадзе като ловно оръжие.

Следователите вече са възстановили цялата хронология на кървавия понеделник в Красногорск. Първите изстрели са прозвучали около 14 ч. в зданието на градската администрация. Жертвите на Георгадзе са първият зам.-кмет на града Юрий Караулов и шефът на електроразпределението Георгий Котляренко.

След двойното убийство бизнесменът си урежда среща със свой бизнеспартньор. Тя е в дома на Георгадзе. Предприемачът убива колегата си и заедно с шофьора си потеглят към къщата на кмета на града Борис Рассказов, който успява да избегне куршумите в градската управа само защото същия ден отсъствал от работа. Когато убиецът и шофьорът му наближили селището, където живеел Рассказов, били засечени от местен жител – Константин С. Георгадзе решил, че 62-годишният мъж е заплаха за плановете му и го ликвидирал с два изстрела от упор.

След това изкарал шофьора си Шота Елизбарашвили от джипа с думите: „Върви си! Това е моя война“ и отпрашил в неизвестна посока.

В момента цялата полиция в Москва и Московска област е на крак, за да бъде заловен стрелецът от Красногорск.

 

Източник: blitz.g

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder