Детската Евровизия у нас под засилена охрана

Детската Евровизия у нас под засилена охрана

Полицейски ескорти съпровождат автобусите с деца участници в детската Евровизия 2015 от летище София до хотелите, където днес и утре се настаняват участниците в конкурса, съобщава „Труд“.

Служители на реда задължително ще придружават малчуганите до репетиционните зали, а достъпът до откриването в НДК ще остане ограничен. Това предвиждат част от мерките за сигурност, предприети от МВР, тъй през следващите дни детската Евровизия е най-големият международен форум, който се провежда в България. При провеждане на мероприятия от такъв световен мащаб антитерористичните мерки са задължителни, особено в светлината на последните събития в Париж, споделят пред вестника специалисти по охрана.

Предупреждения

Самите деца и техните ръководители са предупредени да не се отделят от групите и предварително набелязаните маршрути. Те ще бъдат помолени, ако забележат нещо подозрително – непознати хора, оставени пакети или безпризорен багаж, незабавно да съобщят на представители на организаторите на форума, на полицаи или на охранители в хотели, магазини, ресторанти и т.н.

Малчуганите ще бъдат призовани да споделят с водачите на групи, ако започнат да получават анонимни обаждания или съобщения по телефона, както и предложения за срещи и контакти с непознати в социалните мрежи.

Източник:ФорумНюз

 

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder