Крадец преби 93-годишна старица за 100 лв.

Крадец преби 93-годишна старица за 100 лв.

Маскиран мъж преби възрастна жена в село Ръжево Конаре, пловдивско, предаде 24 часа. Нападението е станало, след като жената е заспала.
Нападателят е ударил жената в главата и е взел сумата от 100 лв. Тя е настанена в пловдивска болница с травми по гърдите и лицето.
Във вторник вечерта 93-годишната Дона Чернева легнала, без да заключи вратата си. Нападателят се промъкнал в къщата и отмъкнал 100 лв. – остатък от пенсията на Дона.
Извършителят за сега остава неизвестен.
Хората в селото разказват, че миналата година при подобен грабеж е убита друга самотна пенсионерка
Експертите по сигурността твърдят, че напоследък крадците подбират жертвите според това дали са монтирали аларма в домовете си.

93-годишната Дона Чернева живее сама в пловдивското село Ръжево Конаре. Във вторник вечерта легнала, без да заключи външната врата. Изведнъж в къщата се промъкнал неканен гост. Нападателят си тръгнал със 100 лв. – остатъка от пенсията на пенсионерката. Преди да си тръгне, скрил телефона, за да не може да се обади на никого.
Хората в селото са в шок от случилото се. Разказват, че миналата година при подобен грабеж е била убита друга самотна пенсионерка.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder