Топ вести
21.05.2019 - ЕК приветства окончателното приемане от Съвета на нови правила за пластмасовите изделия за еднократна употреба
21.05.2019 - Предадоха на съд мъж, убил майка си по особено мъчителен начин и с особена жестокост
21.05.2019 - Мъж ударил два пъти в главата митничар на „Капитан Андреево“
21.05.2019 - 10 години затвор за родители, дрогирали и снимали бебето си в порнографски клип
21.05.2019 - Борисов инспектира строежа на храм „Св. Прокопий Варненски“
21.05.2019 - Родителите на загиналия алпинист Иван Томов събират пари, за да приберат тялото му в България
21.05.2019 - Полицията задържа трима видинчани за притежание на наркотици
21.05.2019 - Българската банкерка, участвала в корупционна схема за милиарди долари, призна вината си
21.05.2019 - Жена загина в катастрофа на пътя Монтана – София
21.05.2019 - Телефони, лекарства и забранени предмети са открити при обиск в килиите на Митьо Очите и Миню Стайков
„Авангард“ – символ на качество при уредите за отопление

„Авангард“ – символ на качество при уредите за отопление

Създаването на успешен семеен бизнес е, оказва се, мисия възможна, дори и в регион като Видинския. Доказва го „Авангард” ООД – малка семейна фирма, занимаваща се с производство и продажба на уреди за отопление, която се ражда във Видин, но расте – скоро фирмената мрежа ще се обогати, като към намиращия се на ул. „Широка“ магазин в град Видин ще се присъедини и фирмен магазин в столицата, в който ще се предлагат и други продукти освен уредите за отопление, носещи марката „Авангард”.

„Авангард” ООД е наистина семейна фирма – управител на видинския магазин е сестрата на собственика на фирмата, разказва  Милен Върбанов, който е създател на компанията. „Акцентът в дейността на фирмата обаче не е търговията, а производството на уреди за отопление. Работим съвместно с търговци на едро и дребно в Балканския регион. Пазарната ниша, която заемаме в момента, е производството на битови уреди на твърдо гориво, в т.ч. на дърва, брикети и въглища. Работим обаче за разширяване на тази ниша”, заявява Върбанов.

„Авангард” ООД произвежда голям асортимент уреди на твърдо гориво. Най-общо те се разделят на въздушни, т.е. без водна риза и на такива с водна риза, т.е. за локално отопление. Въздушните се подразделят на свободно-стоящи камини и готварски печки и камина за вграждане без водна риза. А уредите за локално отопление се поделят от своя страна на свободно-стоящи камини с водна риза, готварски печки с водна риза, битови котли и камина за вграждане с водна риза. Свободно-стоящите камини без водна риза са с мощност от 11 кВ до 17 кВ, като най-големият модел е с фурна. Готварските печки без водна риза са с мощност от 8,5 кВ до 15 кВ, като най-малкият по габарити модел е отоплителен и има само готварска плоча. Камините с водна риза са с обща мощност от 12 кВ до 32 кВ, като има и два модела с фурна. Готварските печки с водна риза са два модела, като единият е с една плоча, а другият – с две плочи. Битовите котли са с мощност от 20 кВ до 50 кВ. Освен уреди, в цехът на фирмата се произвеждат и разширителни съдове, които биват хоризонтални и вертикални – хоризонталните са 12 л, 16 л и 21 л, а вертикалните – 12 л и 16 л.

„Уреди на твърдо гориво под марката „Авангард“ се произвеждат от 2001 г. Това е една от най-старите масови марки на българския пазар в този бранш. За това време марката се утвърди трайно в България, като нашите стоки се продават и от търговци на едро. Всички уреди съответстват на Европейската строителна директива. Освен това всички уреди са клас 1, т.е. с най-висок клас коефициент на полезно действие“, обяснява собственикът на фирмата, който уверява, че марката „Авангард“ е символ на качество, на което клиентите могат да се доверят.

Платена публикация.

Екип:ВидинВест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder