Мъж изнасили 14-годишно момиче в Слънчев бряг

Мъж изнасили 14-годишно момиче в Слънчев бряг

Мъж души и преби украинско дете на Слънчев бряг. Посегателството се разиграло на плажа близо до „Какао бийч“ в сряда през нощта.

14-годишното момиче било в България от няколко дни. То било с група свои съученици и придружител. Във фаталната вечер цялата група излязла на разходка близо до хотела, който се намира на метри от плажната ивица.

„Отговорникът на групата не можа да обясни как не е видял кога и как е изчезнало момичето. Предполагаме, че е слушало музика от близката дискотека, разсеяло се е и е престояло на пясъка с часове. Сигналът за изнасилването е подаден в 1 ч. след полунощ.

Детето било нападнато в гръб. Нерезът му нанесъл няколко удара в главата и тялото, за да не се съпротивлява много, след което го завлякъл в близките храсти.

„Душил е момичето жестоко. По цялата му гушка има синини, отоци. Същото е състоянието на ръцете и краката му, борбата е била жестока, обясниха лекари, които са прегледали жертвата. По думите им украинката е била девствена преди нападението. Полицаи допълниха, че актът е бил брутален.

„Виждали сме много подобни случаи, но този се отличава с жестокостта си“, смятат разследващи. На място няма камери, нито свидетели. Никой не е чул виковете на детето, тъй като музиката от дискотеката заглушавали всичко.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder