Професор твърди, че е бит от полицай

Професор твърди, че е бит от полицай

Проф. Александър Михалев твърди, че е бил бит от полицейски служител в София след катастрофа. Два пъти е искал разпознаване на побойника, но му е отказано.

На 13 октомври заместник-кметът на района „Слатина” Тошко Николов спира колата си на двулентов улица в София. На проф. Михалев му се налага да навлезе в насрещното с автомобила си, за да може да го заобиколи.

При маневрата той удря заместник-кмета на „Слатина”. В крайна сметка и двамата се сдобиват с актове от КАТ. Николов – за създаване на предпоставка за ПТП, а проф. Михалев – за неправилно отношение към пешеходец.

След като спира, за да провери какво е станало, проф. Михалев е пребит от свидетел на инцидента.

„Зад нас спря една кола, излязоха двама души, единият започва да ме удря и то много професионално. Първоначално помислих, че е мутра. Той беше въоръжен и ми показа пистолета си”, разказа проф. Михалев.

„Синът ми го попита защо ме е бил, а той каза, че е от Първо районно. Когато отидохме след инцидента в Първо полицейско управление, докато чакахме, видях побойникът как влиза в сградата”, допълва Михалев.

Два пъти той е искал да има разпознаване, но му е било отказано.

„Те според мен го крият”, счита той.

Невена Зартова от Районната прокуратура в София съобщи, че към настоящия момент няма лице, привлечено в качеството на обвиняем. След събирането на достатъчно доказателства, това щяло да се случи.

„Има насоки кой може да е извършил побоя, но към настоящия момент не са събрани достатъчно доказателства за виновността на определено лице”, уточни тя.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder