ГЕРБ провежда разговори с патриотите за подкрепа на Цачева

ГЕРБ провежда разговори с патриотите за подкрепа на Цачева

ГЕРБ провежда разговори за подкрепа на балотажа на Цецка Цачева с Обединени патриоти, които успяха да съберат 15% подкрепа за кандидата си Красимир Каракачанов. Това призна председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов в кулоарите на парламента.

„Мисля, че бихме могли да получим една подкрепа от страна на Патриотичния фронт“, каза Цветанов. И даде за пример изказване на Димитър Байрактаов от ПФ от по-рано днес от трибуната срещу БСП и популизма на червените.

На България й предстои председателство и дали страната ни ще успее да извлече позитиви от него, или ще бъде в спиралата на политическа криза, която много умело могат да я правят БСП и ДПС, допълни Цветанов.

Първото полувреме приключи, имаме една седмица да се подготвим за предстоящия втори вот, който е най-важен, каза още Цветанов.

„Аз съм убеден, че в неделя вечерта ще можем да се поздравим с първата жена президент, г-жа Цецка Цачева. Българските граждани в момента имат възможността да осъзнаят какво можем да направим в неделя и да се вземе най-правилното решение“, допълни шефът на ПГ на ГЕРБ. Той призова всички българи да излязат и да гласуват, защото когато има висока избирателна активност, българският президент ще може да се ползва с широка обществена подкрепа.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder