Гененералният секретар на ЕНП пожела победа на ГЕРБ и Бойко Борисов на предстоящите избори

Гененералният секретар на ЕНП пожела победа на ГЕРБ и Бойко Борисов на предстоящите избори

Председателят на ГЕРБ и заместник-председателя на партията Цветан Цветанов се срещна с генералния секретар на Европейската народна партия (ЕНП) Антонио Лопес в Брюксел, информираха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. Работната среща на Цветан Цветанов в Брюксел е в рамките на участието му в Парламентарната асамблея на ЕНП.
Зам.-председателят на ГЕРБ и Антонио Лопес обсъдиха вътрешнополитическата ситуация в България. Цветанов изрази позиция, че ЕНП трябва да заема по-активни позиции относно реалните политики, провеждани от партиите-членки, каквато е ГЕРБ. Според него единственият ефективен начин за противодействие на фалшивите новини и популизма, обзели Европа, е изтъкването на резултатите с дългосрочен ефект.
От своя страна, генералният секретар на ЕНП изказа пълната си подкрепа за ГЕРБ и премиера в оставка Бойко Борисов. Лопес предаде специални поздрави на Борисов с пожелание за категорична победа на предстоящите избори. Цветан Цветанов и Антонио Лопес поеха ангажимент да проведат работна среща и по време на Конгреса на Испанската народна партия, който ще се проведе през месец февруари. Тогава зам.-председателят на ГЕРБ и Лопес ще обсъдят подробно и в детайли.

Източник: Focus news

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder