Обучение на тема: „Младежко предприемачество“ проведе  МИКЦ – Монтана

Обучение на тема: „Младежко предприемачество“ проведе МИКЦ – Монтана

Младежки информационно-консултантски център – Монтана, в партньорство с Регионална библиотека “Гео Милев” – Монтана организира обучение на тема “Младежко предприемачество”. То се проведе в рамките на Националната библиотечна седмица Библиотеките в подкрепа на устойчивото развитие /9 – 13 май 2017/, на 12 май 2017 г. в Регионалната библиотека. Това е четвъртото безплатно обучение за младежи на възраст от 16 до 29 години, което се организира от МИКЦ – Монтана. ”. Обучители бяха Сребрина Ефремова и Сибил Бойчев. Те обучиха общо двадесет младежи за възможностите за развитие на собствен бизнес и начините за финансиране на техните идеи.
Специален гост-лектор на обучението бе инж. Славка Нончева – управител на „Монатекс“ ЕООД и председател на Управителен съвет на Търговско-промишлена палата Монтана. Тя помогна на бъдещите предприемачи, давайки им ценни съвети относно създаването на собствен бизнес и кои са най-важните стъпки, които трябва да извървят, ако искат да имат успех.
Младите предприемачи научиха как да разработват маркетингов план, как да идентифицират пазарните ниши, как се прави анализ на пазара, как да търсят партньори и клиенти за успешното развитие на собствен бизнес. Успешно завършилите получиха сертификати. Следващото обучение, което предвиждат от МИКЦ – Монтана ще бъде през месец юни, на тема: „Комуникационни умения. Говорене пред публика“.

За въпроси, информация и записване за обученията:
Регионална библиотека „Гео Милев“ с адрес:
гр. Монтана, пл. „Жеравица“ № 1
mikc.montana@gmail.com
https://web.facebook.com/mikc.montana


Екип ВидинВест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder