адв. Цецко Иванов: „Печеля дела за милиони в полза на община Видин, нормално е да взимам хонорар“ (Темите – сезон 2)

адв. Цецко Иванов: „Печеля дела за милиони в полза на община Видин, нормално е да взимам хонорар“ (Темите – сезон 2)

„В момента защитавам интерес на Общината за над 4 милиона лева, взети неправомерно от охранителни фирми“
Това заяви в предаването „Темите“ адвокат Цецко Иванов, след като в публичното пространство излезе информация за колосални адвокатски хонорари, давани от община Видин за „процесуално представителство“.
„105 хиляди лева съм взел преди 3 години, по времето на кмета Герго Гергов, но за тях аз съм спечелил 3 дела за близо 2 милиона лева срещу охранителните фирми: „Сова 7“, „Марина – international“ и други с които община Видин имаше сключени договори по времето на кмета Румен Видов“, заяви адвокат Иванов.
Въпреки лошата телефонна връзка, адвокат Иванов успя да съобщи в предаването, че в момента защитава интересите на Общината за 4,3 милиона лева, взети неправомерно от двете охранителни фирми. Монтанският съд е отхвърлил на първа инстанция претенциите на Общината, но в момента се обжалва. Адвокатът е категоричен, че ще спечели и това дело.
“ Може би тази предстояща развръзка притеснява някои хора, а може и смъртта на шефа на „Сова 7“ – Валентин Борисов, да отключва тези атаки срещу мен, показвайки стара информация от преди години, именно сега,“ каза още адвоката.
Вижте още….

Екип : „Видин Вест“

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder