Владимир Путин: „Ал Кайда“ се появи заради нашите американски приятели

Владимир Путин: „Ал Кайда“ се появи заради нашите американски приятели

Терористичната групировка „Ал Кайда“ се е появила благодарение на действията, предприети от САЩ. Каза президентът
на Русия Владимир Путин в интервюто си с режиьора Оливър Стоун, чиято първа част беше излъчена миналата вечер. „Ал Кайда“ – това е резултат не на нашите действия, а на действията на нашите американски приятели“, казва президентът.
Първата част на четиричасовата продукция „Интервю с Путин“ започна с разказите на Владимир Путин за него, семейството му и работата му в КГБ. В епизода руският държавен глава дава оценки на предшествениците си Горбачов и Елцин, коментира американската политика, тероризма и СССР. Останалата част от четиричасовия филм на Оливър Стоун ще бъде показана от 12 до 15 юни по кабелната телевизия „Шоутайм“, която е част от медийната група CBS – една от най-големите в САЩ. Фрагменти от интервютата обаче вече изтекоха и стана ясно, че освен разговори за взаимоотношенията между САЩ и Русия, продукцията показва как Путин тренира на кростренажор, как играе хокей и храни с моркови собствения си кон, кръстен на името на холандския физик Йоханес Дидерик ван дер Ваалс.
Оливър Стоун и работещият от дълги години с него продуцент Фернандо Суличин в продължение на две години взеха над 10 интервюта от руския президент. Те получиха безпрецедентен достъп до Путин. Последното от поредицата бе през февруари 2017 година.

Източник: Actualno.com

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder