Британецът потрошил две патрулки във Велико Търново вкаран в психиатрия

Британецът потрошил две патрулки във Велико Търново вкаран в психиатрия

Британец, който в понеделник потроши два патрулни автомобила пред сградата на Областната дирекция на МВР във Велико Търново е принудително настанен в психиатричната болница в село Церова кория.

69-годишният чужденец извърши злодеянието в ранния следобед на 26 юни като нацели с джипа си Опел „Фронтера“ паркираните полицейски коли. Той бе незабавно арестуван. На място веднага бе извикан преводач и бе взета кръвна проба от англичанина, която се оказа отрицателна. Водачът бе изследван и за употреба на наркотични вещества, но и при нея резултатите са отрицателни. Мъжът живее в павликенското село Емен, където има къща.

Оказало се, че е извършил умишлено произшествието, за да предизвика вниманието на полицията. Това е признал чужденецът при разпитите. Английският заселник казал пред разследващите полицаи, че бил гневен, че от МВР не му издали документ и решил да покаже по агресивен начин раздразнението си, като повредил служебните автомобили на институцията. Заради това неадекватно и провокативно поведение британецът е настанен в Държавната психиатрична болница във великотърновското село Церова кория.

Източник: в. Труд

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder