Убиецът на студентката Виола намушка съкилийника си

Убиецът на студентката Виола намушка съкилийника си

Убиецът на студентката Виола Стефан Станев е наръгал съкилийника си с химикалка в окото. Инцидентът се е разиграл преди около една седмица, разкриват от прокуратурата.
Новината потвърждават и служители от ареста на бул. „Г. М. Димитров“, където е настанен Станев.
Той беше задържан в края на миналия месец, само ден след като закла приятелката си, опита да й отреже главата, а накрая метна одеяло и плюшена играчка върху трупа й.
„Станев неистово се опитва да се изкара невменяем, а той просто е един обикновен наркоман, който разбира всяко свое действие. Явно, за да засили това внушение, преди седмица започна да буйства жестоко“, разказват служители на ареста.
Според тях той първо се скарал със съкилийника си, след което взел химикалка и я забил в окото му. Мъжът буквално припаднал от болка и бил хоспитализиран. Все още не е ясно дали ще загуби зрението си.
Веднага след нападението Стефан Станев пробвал да запали и килията си, твърдят от обвинението. Заради двете посегателства вече е назначена проверка, която да покаже как така той се е сдобил с химикална, както и с нещо, с което е опитал да направи пожар.

Източник: Novini.bg
Снимка: Novini.bg

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder