Осъдиха четирима българи в Тринидад и Тобаго

Осъдиха четирима българи в Тринидад и Тобаго

Четирима българи, които се признаха за виновни по обвинения в манипулация на банкомати в Тринидад и Тобаго, са осъдени да платят над 90 хил. долара или да изтърпят наказание от три години лишаване от свобода.
Даниел Неделчев и Емил Михалев, и двамата на 25 г., обвинени в умишлено повреждане на банкомат, кражба от машината и притежание на оборудване за издаване на дубликати на карти, бяха глобени с 25 хил. долара. На тях им беше наредено да платят незабавно 15 хил. долара, а останалата част – до 28 юли. В противен случай ги заплашва затвор от три години.
Срещу Даниел Неделчев и Емил Михалев бяха повдигнати обвинения по-малко от седмица, след като двама други български граждани бяха арестувани и обвинени в подобни престъпления.
По-рано органите на реда информираха, че Димитър Георгиев, 47-годишен рибар, и Тончо Тончев, 22-годишен студент, са обвинени в измама с банкомат. Според правоохранителните органи двамата мъже притежават машина за издаване на дубликати на карти. Те отговаряха пред магистратите за нарушение на Закона за електронния трансфер на средства. Наложената им глоба е в размер на 40 хил. долара.
Четиримата са задължени да платят глоби и по обвиненията, като общата стойност на сумата, която трябва да платят, е над 90 хил. долари.

Източник: Focus news

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder