Лъснаха снимки на палача на двата джипа във Видин

Лъснаха снимки на палача на двата джипа във Видин

Според запознати, палежът бил професионално пипнат.
Снощи в социалната мрежа лъснаха снимките на палежа на двата джипа във Видин от преди два дни. Снимките бяха разпространени от ГД „Аз Обичам Видин“ и предизвикаха сериозен обществен отзвук.
Припомяме, че във вторник в полунощ е постъпил сигнал на телефон 112 за два горящи джипа-„Тойота Ланд Крузер” и „Ланд Ровър Рейндж ровър спорт” с видински регистрации, на ул.”Цар Симеон Велики” в областния град. Към мястото незабавно били насочени екипи на полицията и пожарната. Огнеборци потушили пламъците, а дежурна оперативна група извършила оглед.Тогава разследващите установиха, че лъскавите возила са собственост на местна жителка.
По информация на „Видин Вест“, всъщност джиповете са на нейният съпруг, а причината за палежа била не уредени финансови взаимоотношения, които датирали от около две години. Наши източници съобщават пред екип на „Видин Вест“, че е имало опасност взрива от двата джипа да запалят къщата в която имало дете на 3 години.
На снимките обаче почти не се вижда лицето на палача, заради лошото качество и поради факта, че извършителят е с качулка.
Работата на полицията във Видин продължава…..


Снимки:“Аз обичам Видин“
Екип: „Видин Вест“

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder