Топ вести
21.04.2018 - Да избягаш от родината! Хиляди българи търсят по-добър живот в Гърция (видео)
21.04.2018 - 29 годишен влиза в надпреварата за община Макреш (Темите – сезон 5)
21.04.2018 - Мария Димитрова – „Зов Нюз“ : Заплашиха ме след като направих интервю, с внука на хванатата жена с наркотици, на летището в Цюрих (Темите – сезон 5)
21.04.2018 - Димитър Стоянов от „Биволъ“: Недоумявам как години наред органите на реда във Враца не предприеха нищо срещу ОПГ, разпространяваща наркотици (Темите – сезон 5)
21.04.2018 - „Welcome to Loutraki“ – BG version (Темите – сезон 5 )
20.04.2018 - Премиера: Темите – сезон 5 (Екипът на предаването на гости в слънчево Лоутраки)
20.04.2018 - БДЖ предварително ще продава билети за празниците
20.04.2018 - Проведе се първото за годината заседание на Областната комисия по безопасност на движението по пътищата
20.04.2018 - Григор Димитров на полуфинал в Монте Карло
20.04.2018 - Румен Радев от Монтана: „Трябва да спрем да говорим, че Северозападът е най-бедният регион в Европа и България“
За поредна година Видин е домакин на мотосъбор

За поредна година Видин е домакин на мотосъбор

Кметът на Видин поздрави участниците в Националния мотосъбор
И тази година по време на събора имаше стънт шоу, състезания по драг на летището край с. Иново, томболи, игри, концерти на рок групи, много забавления.Националният мотосъбор се провежда от 18 до 20 август и се организира от местния клуб „Северозападни мотори“.
Снощи кметът Огнян Ценков се срещна с участниците в него, които се събраха в бившето военно поделение и отправи своите поздравления. Той подчерта, че общината отново дава своята подкрепа за реализирането на това популярно събитие и за осигуряване на най-добрите условия. И отбеляза, че мотористите са известни със свободолюбивия си дух, ясни принципи, самодисциплина и солидарност. Неговото пожелание към тях бе да отстояват своите идеали, да имат много нови последователи и да се забавляват истински.
Огнян Ценков поднесе сърдечни поздравления и към членовете на видинския мотоклуб „Северозападни мотори“ по повод 10-годишния юбилей на клуба и връчи на неговия президент Младен Младенов почетен плакет на Община Видин. Мотористите също изненадаха кмета с подарък – каска, поръчана специално за случая.


Снимки: Община Видин
Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder