Топ вести
21.08.2019 - Министърът на икономиката ще упражнява правата на държавата като едноличен собственик на капитала на „Център за отдих – Китен“ ЕАД
21.08.2019 - Правителството одобри създаването на лечебно заведение за болнична помощ
21.08.2019 - България и Черна гора ще си сътрудничат в областта на здравеопазването и медицинската наука
21.08.2019 - Полицията търси взривно устройство в редакцията на Novini.bg
21.08.2019 - Проф. Асенов: Предвиждаме интензивни разговори за постигане на консенсус с превозвачите за тарифите и обхвата на пътищата с тол такса
21.08.2019 - Замърсяването на въздуха може да предизвика психични проблеми
21.08.2019 - Spice Music Festival се завръща в Бургас през 2020
21.08.2019 - Eкоминистерството потвърди наличието на минерални извори в Сланотрън и Градец (Новините на Видин Вест)
21.08.2019 - Започва третото издание на „Лятно кино в парка на хумора“-2019
21.08.2019 - Криминално проявен раздаде юмруци и отмъкна портмонето на шофьор
Германска политическа партия предлага да се въведат безплатни курсове по самозащита за жени

Германска политическа партия предлага да се въведат безплатни курсове по самозащита за жени

Германската политическа партия „Алтернатива за Германия“ (АГ), даде предложение да се въведат безплатни курсове по самозащита за жените и момичетата в цялата страна.
Антиимигрантската формация настоява и да се разпространят листовки, предоставящи на жените обстойна информация за мерки за сигурност, които биха могли да предприемат „без твърде много усилия“.
Кандидатът за канцлер на АГ Алис Вайдел заяви, че средствата за листовките и курсовете ще дойдат чрез частично преразпределение на парите за федералната програма за социално приобщаване „Демокрация на живо“, финансираща проекти на местно, регионално и национално равнище за предотвратяване на радикализацията и насърчаване на демокрацията.
Вайдел отправи това искане, след като миналата седмица жена, излязла навън да тича, беше изнасилена в парк в Лайпциг. След нападението жертвата трябваше да се подложи на спешна операция на лицето.
Германската полиция издирва за изнасилването мъж от „средиземноморски произход“, на възраст между 25 и 35 години. След този случай тя предупреди жените, тичащи в парковете, да бъдат бдителни.
Подкрепата за АГ преди предстоящите на 24 септември парламентарни избори в Германия се оценява от социологическите проучвания на устойчиво равнище от около 8 процента, което означава, че партията почти сигурно ще влезе в Бундестага за първи път от своето създаване.

Източник: Darik News

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder