НАП – Видин продава недвижими имоти на длъжници

НАП – Видин продава недвижими имоти на длъжници

НАП Видин предлага за продажба чрез търг с тайно наддаване три апартамента, находящи се в гр. Видин на бул. Панония и ул. Широка, чийто първоначални цени варират между 26 000 и 40 000 лева, съобщават от пресцентъра на НАП-Видин. Имотите са със застроена площ между 70 и 110 кв. метри.
Още два дни, до 15 септември, може да се извършват огледи на имотите и да се подават оферти за участие в търга. Предложенията си, кандидат-купувачите могат да подават до 15 септември включително, в сградата на Офис Видин, ул. Шести септември № 12. За да се включат в наддаването, желаещите трябва да преведат депозит за участие в размер на 20 % от първоначално обявената тръжна цена.
Следващата седмица, от 18 до 22 септември, на търг се предлага поземлен имот с площ 11 818 кв. метра в Северна промишлена зона, в която има три сгради с обща застроена площ от 514 кв. метра. Първоначалната тръжна цена на този имот е 432 600 лева.
Пълният текст на обявите на публичните изпълнители, както и информация за продаваните активи, могат да се видят на интернет страницата на НАП на www.nap.bg в рубриката „Продажби”. Там клиентите на администрацията могат да намерят също условията за участие в търговете на приходната агенция и характеристики на продаваните активи.

Екип ВидинВест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder