Николай Иванов:“Едва ли зам. кмета на Враца може да дава становища кое е правомерно и кое не.“ (Темите-сезон-3)

Николай Иванов:“Едва ли зам. кмета на Враца може да дава становища кое е правомерно и кое не.“ (Темите-сезон-3)

„Авансът, който е отпуснат е по правилата на ФИДИК, т.е фирмата изпълнител е покрила условията, които се изразяваха в представяне на програма за строителството. Тук не говорим за закон за устройство на територията,“ констатира депутатът и бивш кмет на Враца – Николай Иванов в предаването „Темите“
„Това е един доста сериозен документ, съгласно сроковете и технологията на строителство.Фирмата ги покриваше тези изисквания и следователно е получила аванс,“ допълни още Николай Иванов.
Коментарът идва след изнесеното студио на „Темите“ във Враца. Тогава със заместник кмета на града Мария Попова и журналистът Валя Кръстева, коментирахме кризисната ситуация във Враца за изчезналите 11 милиона по водния цикъл и опасността 200 хиляди души да останат без болница.

„Жалки са опитите да ме обвиняват в неправомерни действия, както за водния цикъл, така и за кризата във Врачанската болница, тъй като общината сама не може да взема решения какво да се случва в лечебното заведение. Тези решения се вземат от държавата,“ коментира Николай Иванов.

Вижте цялото интервю…

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder