Топ вести
19.03.2018 - ПОЧНА СЕ! Движението по Е79 в посока към Монтана е спряно заради снеговалеж
19.03.2018 - Данни сочат – 43 % от българите, без мнение относно европредседателството ни
19.03.2018 - 5 000 са наемните бойци на „Ислямска държава“ от ЕС
19.03.2018 - България една от първенците в Европейския Съюз, по ръст на строителството, в началото на 2018
19.03.2018 - Путин спечели изборите с рекорден резултат, Радев също изпрати поздравителен адрес до руския си колега
19.03.2018 - Владимир Тошев: Спасиха се земеделски земи в Брегово, благодарение и с помощта на екипите на Пожарна Безопасност, на Напоителни системи, на РЗИ, на РИОСВ . (Видин Вест ТВ)
19.03.2018 - Старши комисар Петър Коцин е новият директор на ОДМВР-Видин
19.03.2018 - Правителството отпуска половин милион за Враца
19.03.2018 - Бедственото положение в село Иново е отменено
19.03.2018 - Пиян катастрофира на главна улица в Монтана
Кметът на Видин връчи благодарствен адрес на директора на Областната дирекция на МВР по повод празника на българската полиция

Кметът на Видин връчи благодарствен адрес на директора на Областната дирекция на МВР по повод празника на българската полиция

В навечерието на Архангеловден, когато българската полиция отбелязва професионалния си празник, кметът Огнян Ценков поздрави служителите от системата по време на среща в ОДМВР – Видин. Той изрази удовлетворението си от постигнатите резултати както по отношение превенцията на престъпността в региона, така и при разкриваемостта на криминалните случаи. „За мен е изключително важно, че Община Видин има изградено отлично сътрудничество с органите на МВР и работи с тях в много добър синхрон. Наравно с вас ние, като представители на местната власт, също носим отговорността за защита на имуществото и неприкосновеността на гражданите. Сигурност за жителите на всички населени места в общината – това е целта, която обединява действията ни“ – каза видинският кмет. Ценков подчерта, че работата на полицията е във фокуса на общественото внимание. Затова всеки служител трябва да носи с чест своята униформа и усилията му ще бъдат възнаградени. „Вярвам във вас, в безупречната ви подготовка, висок морал и готовност да защитавате сигурността на жителите на Община Видин! Нека вашият патрон – Св. Архангел Михаил закриля вас и семействата ви! Желая ви да бъдете здрави, да се радвате на благополучие и се гордеете, че сте в редиците на българската полиция! – пожела кметът.
По повод празника Огнян Ценков връчи на старши комисар Янко Янколов, директор на ОДМВР – Видин благодарствен адрес и почетен плакет на Общината. „Оценявам и Ви благодаря за усилията да работите в добро сътрудничество с местната власт, за да можем заедно да реагираме своевременно на предизвикателствата в ежедневната ни работа. Разчитам на Вашето отговорно отношение и занапред, защото само с общи усилия можем да направим Община Видин комфортно и защитено място за живеене!“ – пише в адреса. Старши комисар Янколов благодари за оказаната чест, за успешната съвместна работа и подчерта, че наградата е за всичките му колеги.
Общо 18 служители на ОДМВР бяха наградени във връзка с Деня на българската полиция за постигнати високи резултати. Отличията връчи Янко Янколов, а кметът на Видин Огнян Ценков честити на всеки от тях.

Източник: Община Видин

Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder