Топ вести
22.10.2018 - „Системата ни убива“ протестира за последно във Видин (Новините на Видин Вест)
22.10.2018 - Техници със специалност „радио и телевизия“поддържат изправността на медицинската техника във Видинската болница „Света Петка”
22.10.2018 - Бившия директор на Областната дирекция „Земеделие“-Видин Николай Тодоров с ефективна присъда
22.10.2018 - Позитивните нагласи  спрямо ЕС продължават да доминират
22.10.2018 - Хванаха 23-годишен от Ново село да отглежда трева
22.10.2018 - Мъж пострада след като бе притиснат от трактор
22.10.2018 - Мъж от Дунавци, седнал зад волана след употреба на алкохол, бил задържан
22.10.2018 - Задържан е 23-годишен видинчанин за шофиране след употреба на кокаин
21.10.2018 - Рекорден брой състезатели в раликрос „Видин 2018“ (СНИМКИ)
21.10.2018 - Посоки Северозапад: След 12 години 60% от България ще е безлюдна. Къде ще е тогава Видинско?
Кметът на Видин връчи благодарствен адрес на директора на Областната дирекция на МВР по повод празника на българската полиция

Кметът на Видин връчи благодарствен адрес на директора на Областната дирекция на МВР по повод празника на българската полиция

В навечерието на Архангеловден, когато българската полиция отбелязва професионалния си празник, кметът Огнян Ценков поздрави служителите от системата по време на среща в ОДМВР – Видин. Той изрази удовлетворението си от постигнатите резултати както по отношение превенцията на престъпността в региона, така и при разкриваемостта на криминалните случаи. „За мен е изключително важно, че Община Видин има изградено отлично сътрудничество с органите на МВР и работи с тях в много добър синхрон. Наравно с вас ние, като представители на местната власт, също носим отговорността за защита на имуществото и неприкосновеността на гражданите. Сигурност за жителите на всички населени места в общината – това е целта, която обединява действията ни“ – каза видинският кмет. Ценков подчерта, че работата на полицията е във фокуса на общественото внимание. Затова всеки служител трябва да носи с чест своята униформа и усилията му ще бъдат възнаградени. „Вярвам във вас, в безупречната ви подготовка, висок морал и готовност да защитавате сигурността на жителите на Община Видин! Нека вашият патрон – Св. Архангел Михаил закриля вас и семействата ви! Желая ви да бъдете здрави, да се радвате на благополучие и се гордеете, че сте в редиците на българската полиция! – пожела кметът.
По повод празника Огнян Ценков връчи на старши комисар Янко Янколов, директор на ОДМВР – Видин благодарствен адрес и почетен плакет на Общината. „Оценявам и Ви благодаря за усилията да работите в добро сътрудничество с местната власт, за да можем заедно да реагираме своевременно на предизвикателствата в ежедневната ни работа. Разчитам на Вашето отговорно отношение и занапред, защото само с общи усилия можем да направим Община Видин комфортно и защитено място за живеене!“ – пише в адреса. Старши комисар Янколов благодари за оказаната чест, за успешната съвместна работа и подчерта, че наградата е за всичките му колеги.
Общо 18 служители на ОДМВР бяха наградени във връзка с Деня на българската полиция за постигнати високи резултати. Отличията връчи Янко Янколов, а кметът на Видин Огнян Ценков честити на всеки от тях.

Източник: Община Видин

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder