Видински деца от предучилищна възраст разиграха пътни ситуации

Видински деца от предучилищна възраст разиграха пътни ситуации

Видински деца от предучилищна възраст разиграха пътни ситуации. Малчуганите показаха отлични знания и умения
Старши комисар Янколов: Уроците по пътна безопасност в ранна детска възраст са полезни и спомагат за формиране на отговорно поведение и дисциплинираност.
„Вече знаем правилата!”. Под този надслов възпитаници на детска градина „Арабела” проведоха открит урок по пътна безопасност. Наред с родители, гости и журналисти, заниманието наблюдаваха директорът на ОДМВР-Видин и началникът на сектор Пътна полиция.
Кръстовище, пешеходни пътеки, светофари и пътни знаци. В среда, идентична с реалната, децата с ентусиазъм показха усвоените с помощта на педагозите правила за движение.
Старши комисар Янколов поздрави всички за резултатната работа и пожела на учителите да работят все така усърдно, на малчуганите – да бъдат ученолюбиви, а на родитетелите – да са добър пример за децата си. Похвални са усилията на педагозите за изучаване на основните правила за движение и прилагането им в практически занимания с децата от предучилищна възраст. Уроците по пътна безопасност са полезни и спомагат за формиране на отговорно поведение и дисциплинираност, подчерта директорът на ОДМВР-Видин.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder