ОТНОВО „СРЕЩИ В СРЯДА“ В МОНТАНА

ОТНОВО „СРЕЩИ В СРЯДА“ В МОНТАНА

След успешните представления на „Срещи в сряда“ на премиерата и предпремиерата и поради увеличения зрителски интерес, Драматичен театър – Монтана отново ще играе пред монтанска публика комедията от руския драматург Валентин Красногоров на 19 декември от 19,00 часа.
В тази постановка драматурга определено е намерил правилния подход към публиката. Тънък познавач на хумора, иронията, парадокса и човешките слабости, Красногоров пише класическа комедия на ситуациите с не толкова класически любовен четириъгълник, а на сцената се заплитат наистина комични ситуации. Героите се срещат всяка сряда и всеки се стреми да постигне целите си, воден от страстен кариеризъм. Скоро единствено страстта започва да ги тласка между крайностите, любовните фигури стават все по-сложни и комичното се превръща във фарсово и абсурдно.
Режисьор на „Срещи в сряда“ е Юри Статков, а в ролите играят предимно млади актьори Зрителите ще видят на сценат: Александър Христозов, Мила Топалова, Тихомир Иванов, Димитринка Проданова, Лилия Лилова и Ивайло Симеонов.
Преди представлението в Монтана „Срещи в сряда“ ще гостува на 16 декември в Сливница.

Автор: Олина Бисерова

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder