Топ вести
25.05.2018 - Д-р Виолета Дочкова: Болницата във Видин ще се управлява от същия екип, който сключи договори с частно дружество и остави дългове за 5млн. лева (Темите -сезон 5)
25.05.2018 - Цветомир Николов: Заплашиха да съсипят бизнеса и семейството ми, ако подкрепя опонент на изборите в Макреш (Темите – сезон 5)
25.05.2018 - Избори и назначения по Видински! (Темите – сезон 5 )
25.05.2018 - Качество на водата, която пием. Ефективно ли се охраняват водоизточниците у нас?
25.05.2018 - Хайдушки бал в Симитли. Братя-близнаци избраха за празника си автентично нетрадиционно облекло!
25.05.2018 - Премиерът Борисов – на аудиенция при папа Франциск, във Ватикана
25.05.2018 - Запалване на вечния огън, във Враца, за откриването на „Ботеви дни 2018“
25.05.2018 - Симфониета Враца и млади таланти, с концерт в НЧ „Развитие“
25.05.2018 - Празнична заря-проверка в Козлодуй. Възстановка на слизането на Ботевата чета на козлодуйския бряг
25.05.2018 - Новят регламент за защита на личните данни в ЕС, влиза в сила
Пет престъпления, за които се получава смъртна присъда

Пет престъпления, за които се получава смъртна присъда

В някои държави се прилага смъртно наказание за престъпления, които са дребни и незначителни, като пиенето на алкохол и секс преди брака. Прочетете кои са 5-те обикновени неща, за които се получава смъртна присъда:

Да убиеш крава в Индия. Кравите в Индия са свещени. Ако някой убие крава, за да я изяде, ще бъде осъден на смърт. Същото се отнася и за тези, които блъснат крава.
Всеки турист, който посещава Индия, в това число огромните градове Мумбай и Делхи, остава изумен от факта, че кравите са буквално навсякъде и правят каквото си пожелаят.

Да правиш секс преди да се ожениш. Иранските закони налагат екзекутирането на хора по най-различни причини – от търговия с наркотици и секс преди брака до отричане от исляма.
Ако живеете в Судан или Иран и правите секс преди да се ожените, много е вероятно да бъдете осъдени на смърт.

Да събираш пари чрез измама. В Китай и Иран има смъртно наказание за хора, които събират пари за благотворителност, но ги харчат за себе си. В повечето държави по света за такъв вид измама се влиза в затвора, но в тези две държави присъдата е смъртно наказание.

Да подариш четен брой цветя в Русия. Ако в Русия подариш на някоя жена букет от четен брой рози, то това се счита за голяма обида. Четен брой цветя се поднасят само на погребения. За подобно нещо няма да ви убият, но ще обидите сериозно дамата.

Да пиеш алкохол в Северна Корея. Севернокроейският лидер Ким Чен Ун държи гражданите си изкъсо, забранявайки им дори алкохола и песните. Алкохолът е разрешен само на определени от правителството празници, а през останалото време е напълно забранен. Ако хванат някой да пие, той може да бъде осъден на смърт.

Източник: Darik News

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder