Видинска област ще участва в 35-тото издание на Международната туристическа борса „Ваканция Експо 2018 г.”

Видинска област ще участва в 35-тото издание на Международната туристическа борса „Ваканция Експо 2018 г.”

Видинска област ще участва в 35-тото издание на Международната туристическа борса „Ваканция Експо 2018”, което ще се състои от 14 до 16 февруари следващата година в столицата. Решението за участие в туристическата борса бе взето на проведеното днес заседание на Областния консултативен съвет по туризъм, председателстван от заместник областния управител на област Видин Елка Георгиева. В Международната туристическа борса ще се представят на отделен щанд, от 9 кв.м., четири общини от област Видин – Белоградчик, Видин, Кула и Чупрене.
По време на заседанието на Областният консултативен съвет по туризъм бе представен и трансграничният проект „Трансденюб.Перли – Мрежа за устойчива мобилност по поречието на Дунав“, партньор в който е Областна администрация Видин.
Заместник областният управител на Видин Елка Георгиева честити на община Видин, на жителите на областта, избирането на първо място в конкурса на Министерство на туризма, в категорията „Изборът на българите” туристическият обект – крепостта „Баба Вида”.
В заседанието на Областния консултативен съвет по туризъм участваха представители на общини от област Видин, както и представители на неправителствени организации, културни и държавни институции. Дискутирани бяха проблеми свързани с развитието на туризма, пътната инфраструктура и бъдещите проектни и инвестиционни намерения на общините в сферата на туризма през 2018 г.

Екип на Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder