Десетки управници от Северозапада хванати на тясно от Сметната палата

Десетки управници от Северозапада хванати на тясно от Сметната палата

Според публикувания списък, 147 са лицата, заемащи държавна длъжност и подали несъответстващи данни.

Вижте и кои са те:
Илияна Донкова Дончовска – Бърдарска – зам.кмет на с. Борован
Не е декларирала доходи от трудови правоотношения извън тези за заеманата длъжност в размер на 4 254 лв., както и данни за съпруга – придибиване на два броя ниви с обща площ от 14,997 дка в с. Борован, общ. Борован и доходи от друга стопанска дейност в размер на 466 лв.

Цветан Борисов Топчиев: Народен представител от Видин на БСП
Не е декларирал придобиване чрез доброволна делба на 1/3 ид.ч. от два броя ниви с обща площ от 15,275 дка, както и данни за съпругата – придобиване чрез доброволна делба на нива с площ от 11,165 дка и лозе с площ от 10,004 дка, всичките находящи се в землището на гр. Брегово.

Димитър Николов Гъндев – Заместник – областен управител на Враца
Подал встъпителна и финална декларации през 2017 г. Не е декларирал притежавани 2000/4037 ид.ч. от ливада в землището на гр. Разлог.
Иван Петров Сергисов – Заместник-областен управител на Монтана
Подал встъпителна и финална декларации през 2017 г. Не е декларирал данни за съпругата – притежавани два броя ниви с обща площ от 11,337 дка в с. Ленково, общ. Гулянци, както и 1/2 ид.ч. от ниви с обща площ от 13,392 дка в с. Ореховица, общ. Долна Митрополия.
Момчил Иванчев Младенов – Областен управител на Враца
Подал встъпителна и финална декларации през 2017 г. Не е декларирал притежавани по 1/4 ид.ч. от два броя ниви с площ от 10 дка и от 19,500 дка в землището на гр. Враца.

Заместник министъра на културата пък Рашко Младенов, забравил да декларира, че съпругата му има лизингов автомобил и 5дка нива в землището на Грамада – Видинско.

Целият списък с „Забравили“ да декларират, може да видите ТУК:

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder