Топ вести
19.03.2018 - ПОЧНА СЕ! Движението по Е79 в посока към Монтана е спряно заради снеговалеж
19.03.2018 - Данни сочат – 43 % от българите, без мнение относно европредседателството ни
19.03.2018 - 5 000 са наемните бойци на „Ислямска държава“ от ЕС
19.03.2018 - България една от първенците в Европейския Съюз, по ръст на строителството, в началото на 2018
19.03.2018 - Путин спечели изборите с рекорден резултат, Радев също изпрати поздравителен адрес до руския си колега
19.03.2018 - Владимир Тошев: Спасиха се земеделски земи в Брегово, благодарение и с помощта на екипите на Пожарна Безопасност, на Напоителни системи, на РЗИ, на РИОСВ . (Видин Вест ТВ)
19.03.2018 - Старши комисар Петър Коцин е новият директор на ОДМВР-Видин
19.03.2018 - Правителството отпуска половин милион за Враца
19.03.2018 - Бедственото положение в село Иново е отменено
19.03.2018 - Пиян катастрофира на главна улица в Монтана
Цветелина Цветанова бе обявена за Спортист №1 на Видин

Цветелина Цветанова бе обявена за Спортист №1 на Видин

На тържествената церемония по награждаването на най-добрите спортисти на Видин за 2017 година присъстваха кметът на Общината Огнян Ценков, областният управител Албена Георгиева, председателят на Общинския съвет Генади Велков, началникът на Регионалното управление на образованието Веселка Асенова, заместник-кметът по хуманитарни дейности и социална политика Венци Пасков, архимандрит Антим – протосингел на Видинска Света митрополия, членове на постоянната комисия за работа с децата, младежта, спорта и туризма към Общинския съвет, представители на спортни клубове и много гости.
За Спортист №1 на 2017 година бе обявена Цветелина Цветанова от СК „Борба, самбо, джудо“. Това е седмото поредно отличие, което тя печели. При жени, категория до 48 кг на Европейското първенство в Минск тя заема трето място. В същата категория печели първо място на Държавното първенство в Панагюрище. Първа е и при жените на първенството по джудо в София.
След Цветелина Цветанова в челната спортна десетка на Видин се подреждат: на втора позиция – Денис Лилков, състезател от СК ”Борба, самбо, джудо”; на трета – Георги Георгиев от СК по културизъм „Бъдин“; четвърто място заема Здравко Здравков от СК по бокс „Бдин”; пети се подреждат Елена Петкова, Александра Петрова, Десислава Василева и Рени Генкова от СК по кану-каяк „Ванто – Видин”; на шесто място е Момчил Янев от СК „Бъдин-ММА”; седма позиция заема Лъчезар Петров от АСК „Жико-Моторспорт”; на осма е капитанът на юношеския национален отбор на Република България Веселин Вълчов от СК по кану-каяк „Ванто – Видин”; на девета – Пламен Янев от СК ”Борба, самбо, джудо” и на десета позиция – Емил Николов, състезател на СК „Бъдин-ММА”.

Екип Видин Вест

Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder