Топ вести
22.06.2018 - Социалните в Норвегия отнели двумесечното бебе на млада майка
22.06.2018 - Турската опозиция с милионен митинг в Измир, подготвя по-мащабен в Истанбул
22.06.2018 - Продават „Ферари“ от 1962 г. за рекордните 45 млн. долара
22.06.2018 - Какви са щетите след пороя в монтанското село Ерден?
22.06.2018 - Конфликт за паркомясто. Кой контролира стикерите за коли на хора с увреждания?
22.06.2018 - Нов случай на избягал затворник!
22.06.2018 - Нов сезон – второ издание на фестивала за опера и балет, във Видин
22.06.2018 - „ДУНАВСКИ ДРАГАЖЕН ФЛОТ ВИДИН” АД изпълни договор за изпълнение на Проект „Добри и безопасни условия на труд 2016“, финансиран от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014 – 2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейски социален фонд.
22.06.2018 - Среща с националните шампиони по роботика, от ПГ „Проф. д-р Асен Златаров“, в Община Видин
22.06.2018 - Велосипедистка пострада, след удар в предна дясна врата на товарен камион
Цветелина Цветанова бе обявена за Спортист №1 на Видин

Цветелина Цветанова бе обявена за Спортист №1 на Видин

На тържествената церемония по награждаването на най-добрите спортисти на Видин за 2017 година присъстваха кметът на Общината Огнян Ценков, областният управител Албена Георгиева, председателят на Общинския съвет Генади Велков, началникът на Регионалното управление на образованието Веселка Асенова, заместник-кметът по хуманитарни дейности и социална политика Венци Пасков, архимандрит Антим – протосингел на Видинска Света митрополия, членове на постоянната комисия за работа с децата, младежта, спорта и туризма към Общинския съвет, представители на спортни клубове и много гости.
За Спортист №1 на 2017 година бе обявена Цветелина Цветанова от СК „Борба, самбо, джудо“. Това е седмото поредно отличие, което тя печели. При жени, категория до 48 кг на Европейското първенство в Минск тя заема трето място. В същата категория печели първо място на Държавното първенство в Панагюрище. Първа е и при жените на първенството по джудо в София.
След Цветелина Цветанова в челната спортна десетка на Видин се подреждат: на втора позиция – Денис Лилков, състезател от СК ”Борба, самбо, джудо”; на трета – Георги Георгиев от СК по културизъм „Бъдин“; четвърто място заема Здравко Здравков от СК по бокс „Бдин”; пети се подреждат Елена Петкова, Александра Петрова, Десислава Василева и Рени Генкова от СК по кану-каяк „Ванто – Видин”; на шесто място е Момчил Янев от СК „Бъдин-ММА”; седма позиция заема Лъчезар Петров от АСК „Жико-Моторспорт”; на осма е капитанът на юношеския национален отбор на Република България Веселин Вълчов от СК по кану-каяк „Ванто – Видин”; на девета – Пламен Янев от СК ”Борба, самбо, джудо” и на десета позиция – Емил Николов, състезател на СК „Бъдин-ММА”.

Екип Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder