Кметът Огнян Ценков с равносметка пред медиите

Кметът Огнян Ценков с равносметка пред медиите

Като успех кметът отчете оптимизацията в училищната мрежа на територията на общината, както и постижения в сферата на туризма.
През 2017 г. целта на местната власт е била да премахне клишето, че Видин е най-беден регион. Тази цел ще продължи и през 2018 г., отбеляза градоначалникът.
„В края на годината мога да кажа, че съм удовлетворен – когато виждаш резултатите от своя труд, когато виждаш признанието в хората насреща, когато виждаш, че, може би не напълно, но все пак в някаква степен си оправдал техните очаквания, това носи удовлетворение на един ръководител“, заяви кметът на община Видин Огнян Ценков
Друг приоритет на общинското ръководство е разкриването на работни места, подчерта Огнян Ценков, като припомни, че един от първите документи, приети в настоящия мандат, беше Наредба за стимулиране на инвестициите в община Видин.
„Има голям инвеститорски интерес, който продължава да расте“, отчете кметът. Той допълни, че Общината на свой ред също разкрива работни места по програми и мерки за заетост, както и по проекти със социална насоченост. Градоначалникът обърна внимание и на започналия процес на разкриване на работни места в съществуващи предприятия, което показва, че икономическият климат във Видинска община постепенно се подобрява. „Трябва да отхвърлим клишето, че Видин е най-бедният град. Нашата обща цел е реабилитиране на името на Видин – за Видин трябва да се говорят хубави неща“, заяви Огнян Ценков.Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder