За първи път в Монтана младежи се срещат с виртуалната реалност

За първи път в Монтана младежи се срещат с виртуалната реалност

Днес в РБ „Гео Милев“ Сибил Бойчев представи на младежи от региона виртуалната реалност.За целта бяха използвани десет очила VR case набавени с помощта на сайта www.4sales.bg .Младежите имаха възможността да се пренесат на международната космическа станция, да се потопят в дълбините на океана или да се разходят из екзотични места.Бяха използвани различни приложения с образователна и развлекателна цел.
Радвам се, че библиотеката в Монтана е първата организация която обръща внимание на младежите.Изключително важно е да се инвестира в качественото и неформално образование на младите хора в града, в интегрирането на съвременните технологии и създаването на една привлекателна за тяхното развитие среда в Монтана“ , сподели пред репортер на Видин Вест Сибил Бойчев- програмист уеб сайтове към библиотеката.
На разположение на читателите на библиотеката има две безплатни интернет мрежи. До края на седмицата тече кампания за безплатна регистрация за една година на желаещите да получат читателска карта.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder