Огнян Ценков подписа  договорите  по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради на територията на Община Видин

Огнян Ценков подписа договорите по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради на територията на Община Видин

Кметът  и представителите на фирмите – изпълнители подписаха договорите по обществена поръчка с предмет: „Изпълнение на инженеринг – проектиране, упражняване на авторски надзор на строително монтажни работи във връзка с реализацията на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради на територията на Община Видин по четири обособени позиции.” На подписването присъстваха, както представителите на фирмите – изпълнители, така и на сдруженията на собствениците.

За изпълнител по първа обособена позиция – Сдружение на собствениците: „Град Видин, Община Видин, жилищен комплекс „Вида” блок 3”.  Избраната фирма ще получи общата стойност на договора която е в размер 864 204,48 лева, а срокът за изпълнение е 210 календарни дни. По втора обособена позиция –Сдружение на собствениците: „Град Видин, Община Видин, ж.к. „Вида”, блок 5, вх.А, Б и В”. Общата цена на договора  е 815 214,00 лева, с включен ДДС и ще бъде изпълнен в срок от  210 календарни дни.Третата фирма е избрана за изпълнител на  обособена позиция – Сдружение на собствениците: „Град Видин, Община Видин, ж.к. „Вида”, блок 6, вх. А, Б и В”,  като договорът е на стойност 849 704,40 лева и срок за изпълнение  – 190 календарни дни. Сдружение на собствениците: „Град Видин, община Видин, ж.к. „Крум Бъчваров”, блок 5” е обособена  позиция № 4 с  общата цена на договора е 818 385,60 лева, а срокът за изпълнение е 210 календарни дни.

По изпълнение на поръчката ще бъде извършено изготвяне на технически проект (проектиране) и осъществяване на  авторски  надзор  по  време  на  изпълнение  на  строително монтажните работи на обектите.

Кметът на общината, представители на фирмите – изпълнители и на Сдруженията на собствениците изразиха своята увереност за реализиране на дейностите по проекта качествено и в срок. Огнян Ценков подчерта, че Националната програма за енергийна ефективност е насочена към обновяване на многофамилни жилищни сгради с основна цел да се осигурят по-добри условия на живот на гражданите, топлинен комфорт, по-високо качество на жизнената среда, намаляване разходите за отопление на домакинствата, подобрена жилищна инфраструктура и промяна в облика на града.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder