Нова година, нова трагедия! (Темите-сезон 4)

Нова година, нова трагедия! (Темите-сезон 4)

Десетки загубиха живота си от началото на 2018-та година! Какво става????
Днес, бързайки за работа- 34 годишния Димитър Димитров от Дунавци загуби живота си, блъскайки се в ТИР. Пожарна и полиция повече от час опитваха да измъкнат тялото от смачканата до неузнаваемост кола. За приятелите му и семейството този ден е най-ужасния, който може да съществува! От къде знаем ли? От всички тези хора, които цял ден ни писаха, след като видяха информацията в сайта ни. Жалко, че още един млад човек влезе в статистиките за смъртни случаи на пътя!
2018 та година като цяло започна като лош сценарии от хорър! Първо със шесторно убийство! Навръх празниците едно семейство беше брутално разстреляно в Нови Искър. Убиецът избягал от местопрестъплението, гледал порно и си теглил куршума. Поне така твърдят разследващите! След това „Някой“ гръмна и млечния бос Петър Христов. Извършителят се търси, а умисъла с точност още не се знае. А в северозапада: Бомби, взривени заведения, малолетни с канабис, маскирани бият дискотечен персонал . И всичко това само от началото на януари!
Това е първото за новата година, издание на „Темите“!
Днес ще Ви покажем:
1. Лечебни заведения с опасност от закриване заради дългове и лекари – само по документи! Ще останат ли болници във Видинско?
2. Гражданско обединение от Видин готви протест с искане за скоростен път! Кога, отговорът след малко в „Темите“.
3. Пучдемон от Монтана разбуни духовете на политици и общественост! Какво искаше да каже Борислав Каменов с искането си за автономен северозапад?
4. Пълен Абсурд! Общинско предприятие разигра на томбола с видинчани, платили гробно място, на Големият победител ще му чистят гроба – една година …
Вижте цялото предаване….

Автор и Водещ: Калин Иванов
Оператор: Николай Наумов
Репортер: Ирена Василева
Предаването съдържа продуктово позициониране!

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder