Топ вести
25.05.2018 - Д-р Виолета Дочкова: Болницата във Видин ще се управлява от същия екип, който сключи договори с частно дружество и остави дългове за 5млн. лева (Темите -сезон 5)
25.05.2018 - Цветомир Николов: Заплашиха да съсипят бизнеса и семейството ми, ако подкрепя опонент на изборите в Макреш (Темите – сезон 5)
25.05.2018 - Избори и назначения по Видински! (Темите – сезон 5 )
25.05.2018 - Качество на водата, която пием. Ефективно ли се охраняват водоизточниците у нас?
25.05.2018 - Хайдушки бал в Симитли. Братя-близнаци избраха за празника си автентично нетрадиционно облекло!
25.05.2018 - Премиерът Борисов – на аудиенция при папа Франциск, във Ватикана
25.05.2018 - Запалване на вечния огън, във Враца, за откриването на „Ботеви дни 2018“
25.05.2018 - Симфониета Враца и млади таланти, с концерт в НЧ „Развитие“
25.05.2018 - Празнична заря-проверка в Козлодуй. Възстановка на слизането на Ботевата чета на козлодуйския бряг
25.05.2018 - Новят регламент за защита на личните данни в ЕС, влиза в сила
С грамоти от Висш съдебен съвет бяха удостоени магистрати и съдебен служител в Административен съд – Видин

С грамоти от Висш съдебен съвет бяха удостоени магистрати и съдебен служител в Административен съд – Видин

Съдиите от  Административен съд – Видин – Нели Дончева, Николай Витков и Биляна Панталеева-Кайзерова, както и Административният секретар Даниела Пинтова бяха удостоени с грамоти от Висшия съдебен съвет, във връзка с участието им в Образователната програма през учебната 2016/2017 година. Отличията бяха връчени от съдия Антония Генадиева – Председател на Административен съд – Видин като знак на благодарност за проявения професионализъм, компетентност и приносът им за отличаването на ВСС със специалната награда на журито за 2017 г. в конкурса „Кристални везни на правосъдието“ на Съвета на Европа.

Образователната програма бе реализирана от Административен съд – Видин  през учебната 2016/2017 година с учениците от 11б клас на ГПЧЕ „Йордан Радичков“. При голям интерес  бяха изнесени лекциите „Съдебната система в Република България“ от съдия Николай Витков,  „Що е административно правосъдие?“ от съдия Нели Дончева и „Професия Съдия“ с лектор съдия Биляна Панталеева – Кайзерова.

За успешното участие в програмата „Съдебната власт – информиран избор и гражданско доверие. Отворени съдилища и прокуратури”, всеки ученик от 11б клас получи Удостоверение от Висш съдебен съвет и Административен съд – Видин.

И през настоящата учебна 2017/2018 година магистратите и служителите от Административен съд – Видин ще се включат в Образователната програма. Тя ще се реализира с ученици от 11 клас на СУ „ Цар Симеон Велики“, гр. Видин през втория учебен срок.

Образователната програма „Съдебната власт – информиран избор и гражданско доверие. Отворени съдилища и прокуратури” се осъществява от Висш съдебен съвет съвместно с Министерството на образованието и науката. Върховният административен съд и всички административни съдилища на територията на РБ са партньори по тази Образователна програма.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder