Александър Соколов: „В Бдин неудобните си тръгват, изгониха ни защото им казахме, че си искаме парите“! (Темите-сезон 4)

Александър Соколов: „В Бдин неудобните си тръгват, изгониха ни защото им казахме, че си искаме парите“! (Темите-сезон 4)

„Стискахме зъби толкова време в името това, да запазим отбора,“ каза топ футболистът в студиото на „Темите“.
„Опитахме се да постъпим коректно, но те се отнесоха некоректно с нас! Обвиниха ни, че се опитваме да премахнем треньора на отбора, а ние просто си искахме парите“, каза още Соколов.

Скандалът се разрази миналата седмица, когато пред в-к „Конкурент“ Соколов и Цветанов обявиха, че са изгонени от „Бдин“ защото си поискали парите. На въпрос на Калин Иванов : „Кой отговаря за заплатите, от кого ги поискахте тези пари,“Соколов отговори:

„Всички отиваме при адвокат Цецо Иванов, той е човекът по тези въпроси. С него са ни уговорките кой, колко пари ще взима и кога ще получава! Той ни дава парите“, отсече Александър Соколов.
„Единственото странно и внезапно ни платиха заплатите в разгара на лятото, когато вие правихте разследване! Може би това се дължеше на вас, може би трябва да правите такива разследвания всеки месец, минимум“, пошегува се Соколов.
Припомняме, че екипът на „Темите“, подкрепени от програма „Достъп до Информация“, през лятото реализира разследването „Пари под масата“, което имаше за цел да покаже как се харчат обществените средства за спорт в Северозапада. След разследването последваха и запори на „Бдин“ от страна на НАП.
Вижте цялото гостуване на футболистът.

За „Темите“ на „Видин Вест“, Калин Иванов.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder