Топ вести
Граждани на Берковица и Монтана в подкрепа на протестите във Видин (СНИМКИ)

Граждани на Берковица и Монтана в подкрепа на протестите във Видин (СНИМКИ)

Жителите на Берковица и региона излязоха отново на протест. Исканията им не са се променили те са за тунел под прохода „Петрохан“ и магистрален път Видин-Монтана-София.
Протестът започна след 10, 30 ч. на центъра в село Бързия, след което протестиращите започнаха да се движат по самия път Е79. Берковската полиция оказа голямо съдействие като се движи с тълпата на протеста за да осигури безопасното преминаване на кордона от хора. Събитието продължи около един час в който пътят бе блокиран каквото беше и желанието на хората събрали се днес .
Участие взеха и събралите се миналата събота граждани на Монтана.
Следващата събота 17.02.2018 от 11 часа протестиращите от Берковица и Монтана ще организират нов протест пред завода за камгарна прежда на път Е79 в Монтана.
„Благодаря на шепата хора, които предпочетоха студа навън, пред топлите четири стени вкъщи! Благодаря на Берковица, Вършец и Монтана, че бяхме там! На полицаите от Берковица също-за човечността, разбирането и затова, че не забравиха, че под униформата си, те са граждани и са част от нас! Живи и здрави да са всички!” – изказа благодарност Виктория Викторова оглавяваща протестите в Монтана

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder