Топ вести
21.02.2018 - Eмисия новини на Видин Вест (21.02.2018г.)
21.02.2018 - Позиция на БСП от преди минути! Кое налага сменянето на директора на МБАЛ“Света Петка“ ?
21.02.2018 - Полицията в Монтана привиквала протестиращи (Новините на Видин Вест)
21.02.2018 - Фирмите без дейност не подават годишна данъчна декларация
21.02.2018 - Областните администрации в Северозападна България ще изпълняват контролираща роля в изпълнението на европроекти
21.02.2018 - Детска градина във Враца въведе интерактивно обучение
21.02.2018 - Почти сигурно! д-р Цветан Василев сменя д-р Виолета Дочкова в МБАЛ „Света Петка“ (Новините на Видин Вест)
21.02.2018 - Росица Кирова: „Не ни е страх от репресия! Протестът продължава!“ (Новините на Видин Вест)
21.02.2018 - Изложба на жени творци по повод 8-ми март се организира в Монтана
21.02.2018 - През последното денонощие КАТ отчетоха над 100 нарушения по пътищата
Кметът на Ружинци получи наградата „Бялата птица“

Кметът на Ружинци получи наградата „Бялата птица“

Събитието се организира от Българската телеграфна агенция и Регионалния пресклуб във Видин. Наградата „Бялата птица“ за значим обществен принос за 2017 година се връчва за осми пореден път, като церемонията е посветена на 120-ия юбилей на агенцията.

Генералния директор на БТА Максим Минчев лично удостои с престижното отличие кмета на Община Ружинци Александър Александров за неговия голям принос в развитието на социалния, културен и спортен живот на общината. Той връчи статуетката – дело на скулптора Александър Пройнов – Апер с думите: „Страшно ми е приятно, че в годината на 120-годишния юбилей на Българската телеграфна агенция отличаваме с „Бялата птица“ човек, който направи чудеса в рамките на половината от мандата си и се превърна в стимул за всички кметове на малки населени места. Той е пример за действащ кмет с работеща администрация” – каза Минчев. Александров благодари за оказаната му чест: „Тази награда е признание за целия ми екип, защото сам човек не може да направи нищо“. Той заяви, че и занапред ще продължи да върши своята работа със сърце и душа, така всеотдайно, както го е правил и до сега.

Заместник-кметът инж. Цветан Асенов също поднесе своите поздравления и връчи плакет и поздравителен адрес на Максим Минчев от името на кмета на Община Видин. ”Имам удоволствието да Ви поздравя най-сърдечно по случай 8-то връчване на наградата „Бялата птица“. Това отличие е знак за безпогрешна оценка на качествата и работата на тези публични личности, които отдават своята енергия, талант и интелект в полза на обществото. Българската телеграфна агенция е институция, която 120 години отстоява свободата и чистотата на словото. Пожелавам Ви все така ентусиазирано да работите и да бъдете винаги сред първите! ”

 

Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder