Кметът на Ружинци получи наградата „Бялата птица“

Кметът на Ружинци получи наградата „Бялата птица“

Събитието се организира от Българската телеграфна агенция и Регионалния пресклуб във Видин. Наградата „Бялата птица“ за значим обществен принос за 2017 година се връчва за осми пореден път, като церемонията е посветена на 120-ия юбилей на агенцията.

Генералния директор на БТА Максим Минчев лично удостои с престижното отличие кмета на Община Ружинци Александър Александров за неговия голям принос в развитието на социалния, културен и спортен живот на общината. Той връчи статуетката – дело на скулптора Александър Пройнов – Апер с думите: „Страшно ми е приятно, че в годината на 120-годишния юбилей на Българската телеграфна агенция отличаваме с „Бялата птица“ човек, който направи чудеса в рамките на половината от мандата си и се превърна в стимул за всички кметове на малки населени места. Той е пример за действащ кмет с работеща администрация” – каза Минчев. Александров благодари за оказаната му чест: „Тази награда е признание за целия ми екип, защото сам човек не може да направи нищо“. Той заяви, че и занапред ще продължи да върши своята работа със сърце и душа, така всеотдайно, както го е правил и до сега.

Заместник-кметът инж. Цветан Асенов също поднесе своите поздравления и връчи плакет и поздравителен адрес на Максим Минчев от името на кмета на Община Видин. ”Имам удоволствието да Ви поздравя най-сърдечно по случай 8-то връчване на наградата „Бялата птица“. Това отличие е знак за безпогрешна оценка на качествата и работата на тези публични личности, които отдават своята енергия, талант и интелект в полза на обществото. Българската телеграфна агенция е институция, която 120 години отстоява свободата и чистотата на словото. Пожелавам Ви все така ентусиазирано да работите и да бъдете винаги сред първите! ”

 

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder