Нов директор на болницата във Видин и забележка към полицията заради протестите, направи Владимир Тошев от ГЕРБ (Без монтаж)

Нов директор на болницата във Видин и забележка към полицията заради протестите, направи Владимир Тошев от ГЕРБ (Без монтаж)

Д-р Цветан Василев се планира да замени досегашния директор на видинската болница, д-р Виолета Дочкова. д-р Василев всъщност ще е новият – стар директор, тъй като Виолета Дочкова зае преди няколко години неговия пост.

Припомняме, че по това време се разрази грандиозен скандал при което тогавишния нов директор на болницата Виолета Дочкова съобщи, че са скючени неизгодни договори за милиони. Заради скандала, частната болница в двора на държавната не отвори врати, а д-р Цветан Василев стана административен директор на частната кадриология.

И Още:
Забележка към полицията за дето не спира протестиращите да блокират Е79, направи народния представител от ГЕРБ – Владимир Тошев. Той определи протестът като политически и помоли областния управител да вземе мерки. На идния протест властта ще помоли полицията да не допуска по никакъв начин блокада.
Вижте цялата пресконфверенция, а синтезиран вариант- гледайте довечера в Новините на „Видин Вест“ от 20 часа с Ирена Василева.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder