Топ вести
22.06.2018 - Социалните в Норвегия отнели двумесечното бебе на млада майка
22.06.2018 - Турската опозиция с милионен митинг в Измир, подготвя по-мащабен в Истанбул
22.06.2018 - Продават „Ферари“ от 1962 г. за рекордните 45 млн. долара
22.06.2018 - Какви са щетите след пороя в монтанското село Ерден?
22.06.2018 - Конфликт за паркомясто. Кой контролира стикерите за коли на хора с увреждания?
22.06.2018 - Нов случай на избягал затворник!
22.06.2018 - Нов сезон – второ издание на фестивала за опера и балет, във Видин
22.06.2018 - „ДУНАВСКИ ДРАГАЖЕН ФЛОТ ВИДИН” АД изпълни договор за изпълнение на Проект „Добри и безопасни условия на труд 2016“, финансиран от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014 – 2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейски социален фонд.
22.06.2018 - Среща с националните шампиони по роботика, от ПГ „Проф. д-р Асен Златаров“, в Община Видин
22.06.2018 - Велосипедистка пострада, след удар в предна дясна врата на товарен камион
Полицията в Монтана привиквала протестиращи (Новините на Видин Вест)

Полицията в Монтана привиквала протестиращи (Новините на Видин Вест)

Полицията в Монтана започна да привиква на разпит граждани взели участие в протестните действия в града, съобщиха пред кореспондента на „Видин Вест“ в Монтана, организатори на протеста.

Вчера в Районното управление е повикан Петър Пенчев един от организаторите на протестите в Монтана. Държан е 1 час за обяснения по повод миналия и предстоящия протест, липсата на Уведомление за бунта на гражданите и възпрепятстването на движението по главния път. Днес служители на реда посетили дома на друг запален по инициативата гражданин Огнян Цеков, но той отказал да им съдейства и ги отпратил. В ОД на МВР е привикана и Виктория Викторова организаторка на гражданските протестите в града.
Писменото Уведомление за протеста който се организира тази събота в 11 часа отново на Камгарната е готово и предстои утре да се внесе в общината както е по закон в срок от 48 часа преди мероприятието заяви пред репортер на Видин Вест г-н Пенчев. Той очаква засилено полицейско присъствие тази събота както е било и при протестните действия във Видин.
Силно възмутен от действията на полицията той сподели: „МВР-Монтана – не ви ли е срам да тормозите и дама заради участието в протестите за нещо, което в белите държави си го имат и ни се чудят че в България се протестира с искане за нормални шосета.
Ние сме излезли на пътя и заради вашите деца. ЗАСРАМЕТЕ СЕ, господа полицаи, треперите за едната си заплата! ПОЗОР за вас!”

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder