Полицията в Монтана привиквала протестиращи (Новините на Видин Вест)

Полицията в Монтана привиквала протестиращи (Новините на Видин Вест)

Полицията в Монтана започна да привиква на разпит граждани взели участие в протестните действия в града, съобщиха пред кореспондента на „Видин Вест“ в Монтана, организатори на протеста.

Вчера в Районното управление е повикан Петър Пенчев един от организаторите на протестите в Монтана. Държан е 1 час за обяснения по повод миналия и предстоящия протест, липсата на Уведомление за бунта на гражданите и възпрепятстването на движението по главния път. Днес служители на реда посетили дома на друг запален по инициативата гражданин Огнян Цеков, но той отказал да им съдейства и ги отпратил. В ОД на МВР е привикана и Виктория Викторова организаторка на гражданските протестите в града.
Писменото Уведомление за протеста който се организира тази събота в 11 часа отново на Камгарната е готово и предстои утре да се внесе в общината както е по закон в срок от 48 часа преди мероприятието заяви пред репортер на Видин Вест г-н Пенчев. Той очаква засилено полицейско присъствие тази събота както е било и при протестните действия във Видин.
Силно възмутен от действията на полицията той сподели: „МВР-Монтана – не ви ли е срам да тормозите и дама заради участието в протестите за нещо, което в белите държави си го имат и ни се чудят че в България се протестира с искане за нормални шосета.
Ние сме излезли на пътя и заради вашите деца. ЗАСРАМЕТЕ СЕ, господа полицаи, треперите за едната си заплата! ПОЗОР за вас!”

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder