Димитър Велков: „Надявам се зад смяната на директора на МБАЛ „Света Петка“, да не стои „Търговска лига“ („Темите – сезон 4)

Димитър Велков: „Надявам се зад смяната на директора на МБАЛ „Света Петка“, да не стои „Търговска лига“ („Темите – сезон 4)

Лидерът на социалистите в студиото на „Темите“.

„Не бива да бързаме да се радваме, че ще има магистрала до Видин. Това,че ще бъде решено нещо на Министерски съвет, не значи, че реално нещо ще се случи,“ коментира в студиото на „Темите“ лидерът на Социалистите във Видин- Димитър Велков. Поводът за коментара беше обещаното решение на Министерски съвет, вчера.
Велков коментира и рокадата във Видинската болница след като преди дни от ГЕРБ съобщиха, че д-р Цветан Василев ще смени сегашния шеф на лечебното заведение – д-р Виолета Дочкова.

„За нас тази номинация буди недоумене! Защо точно този човек е предложен, след като по негово време е изтеглен заем от над 3 млн. лева за саниране. Спомняте си и борбата между държавната и частната болница, след като същия този човек е подписал неизгоден договор,“ коментира още Димитър Велков.

Социалистите са внесли в Общинския съвет и предложение с мерки за намаляване на фините прахови частици във Видин. Местните червени депутати ще отправят и запитвания как чисти Община Видин след обилния снеговалеж. В студиото на „Видин Вест“, Димитър Велков видя десетки кадри изпратени от наши зрители с непочистени пътища.
Вижте участието на Велков в „Темите“

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder