Кметът на Видин награди победителите в традиционния Осмомартенски футболен турнир за девойки

Кметът на Видин награди победителите в традиционния Осмомартенски футболен турнир за девойки

Това е десетото издание на турнира, което се провежда по повод Международния ден на жената, съобщават от пресцентъра на Община Видин. То се реализира от Областния съвет на БФС и Аматьорска футболна лига, със съдействието на Община Видин и Регионално управление на образованието.
Гост на спортното събитие бе кметът на Общината Огнян Ценков, който приветства организаторите и участниците. В надпреварата участваха общо пет отбора – четири отбора от видински училища и един – от град Белоградчик. На първо място в турнира се класира отборът на ПГ „Проф. д-р Асен Златаров”, след него се подредиха състезателките от ГПЧЕ „Йордан Радичков”, ПГТ „Михалаки Георгиев”, СУ „Св. Св. Кирил и Методий” и СУ „Христо Ботев” – Белоградчик.
Връчени бяха и индивидуални награди. В категорията „Най-добър защитник” призът отиде при Цветелина Любчова от СУ „Христо Ботев”. За най-добър вратар на турнира бе избрана Габриела Митова от СУ „Св. Св. Кирил и Методий”, а най-техничен състезател стана Надя Ангелова от ПГТ „Михалаки Георгиев”. Като голмайстор бе отличена Лора Венелинова от ПГ „Проф. д-р Асен Златаров”, която отбеляза 7 попадения. За най-добър треньор бе определен Мартин Методиев от ПГ „Проф. д-р Асен Златаров”. Приза „Откритие на турнира“ получи Гергана Дечева от СУ „Христо Ботев” – Белоградчик. Титлата „Мис на турнира” спечели Вивиан Володиева от ГПЧЕ „Йордан Радичков”.
Наградният фонд бе осигурен от организаторите. Всички отбори получиха купи, топки и торта.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder