Топ вести
19.03.2018 - ПОЧНА СЕ! Движението по Е79 в посока към Монтана е спряно заради снеговалеж
19.03.2018 - Данни сочат – 43 % от българите, без мнение относно европредседателството ни
19.03.2018 - 5 000 са наемните бойци на „Ислямска държава“ от ЕС
19.03.2018 - България една от първенците в Европейския Съюз, по ръст на строителството, в началото на 2018
19.03.2018 - Путин спечели изборите с рекорден резултат, Радев също изпрати поздравителен адрес до руския си колега
19.03.2018 - Владимир Тошев: Спасиха се земеделски земи в Брегово, благодарение и с помощта на екипите на Пожарна Безопасност, на Напоителни системи, на РЗИ, на РИОСВ . (Видин Вест ТВ)
19.03.2018 - Старши комисар Петър Коцин е новият директор на ОДМВР-Видин
19.03.2018 - Правителството отпуска половин милион за Враца
19.03.2018 - Бедственото положение в село Иново е отменено
19.03.2018 - Пиян катастрофира на главна улица в Монтана
Във Враца се провежда  Регионален съвет за развитие на Северозападния регион

Във Враца се провежда Регионален съвет за развитие на Северозападния регион

Във връзка с предложенията на междуведомствена работна група за нов териториален обхват на районите, във Враца се провежда Регионален съвет за развитие на Северозападния регион. На форума присъстват заместник- министърът на труда и социалната политика д-р Султанка Петрова, както и ресорният заместник- министър на регионалното развитие и благоустройството – Деница Николова. Представители на Община Враца в срещата са заместник -кметът Мария Попова и главният архитект Чавдар Спасов.
Заседанието се провежда в залата на Търговско-промишлената палата и ще продължи в рамките на деня. Сред обсъжданите теми, включени в дневния ред на Съвета, са трите варианта за ново райониране на страната, както и анализ на актуалното състояние на републиканската пътна мрежа в Северозападна България. От страна на Министерството на земеделието, храните и горите ще бъде представена информация относно мерките и процедурите, които ще стартират през настоящата година. В програмата на Регионалния съвет е предвидена и дискусия относно дейностите по въвеждане на електронно управление и административно обслужване на гражданите в структурите на държавната администрация.
На форума присъстват още: областният управител на област Враца – Малина Николова, експерти от министерства, областните управители на Видин, Монтана, Ловеч и Плевен, кметове на общини от региона, членове на работодателски организации, както и представители на академичните среди.

Екип: Видин Вест

Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder