Топ вести
22.03.2019 - Имотен абсурд! Семейство избяга в чужбина за да плаща кредит за къща, която не съществува (Разследване в Темите)
22.03.2019 - Рекламирай в новия формат на Темите, Питай Кмета (промо)
22.03.2019 - КПКОНПИ започва проверка на сделките за покупка на апартаменти от Цветан Цветанов, Цецка Цачева, Вежди Рашидов и Ваня Колева в столичния квартал „Изток“.
22.03.2019 - Обмисля се възможност до 2023 г. бъдещите пенсионери да избират по коя методика да се изчислява пенсията им
22.03.2019 - Удивителни факта за водата, които вероятно не знаете
22.03.2019 - Цецка Цачева е поискала прокуратурата и антикорупционната комисия да проверят придобития от нея имот
22.03.2019 - Над 3000 домакинства в град Монтана ще бъдат включени в проектите за подмяна на отоплителните инсталации
22.03.2019 - Мей не смята, че Великобритания трябва да участва в евроизборите и отново се изказа срещу отмяна на Брекзит
22.03.2019 - Арестуваният бразилски президент Мишел Темер е оглавявал организирана престъпна група, действала в продължение на 40 години
22.03.2019 - Радослав Миленков е новият подуправител на БНБ
Борисов с обръщение към Туск – Диалогът с турския президент да бъде продължен

Борисов с обръщение към Туск – Диалогът с турския президент да бъде продължен

„Предстоящата среща между лидерите на Европейския Съюз и Турция, във Варна, е необходима за нормализирането на отношенията между Съюза и Анкара.“, това коментира българският министър-председател Бойко Борисов, на среща с председателя на Европейския съвет – Доналд Туск в Брюксел, съобщиха от правителствената пресслужба.
Двамата бяха единодушни, че разговорът във Варна, между европейските лидери и президента на Турция, е особено належащ за възстановяване на диалога с турската държава, съобщават от Novini.bg.
„Имаме нужда от подредени отношения с нашия съсед – Турция. Диалогът с турския президент трябва да бъде продължен“, подчерта още българският премиер.
Бойко Борисов и Доналд Туск се информираха и за позициите си по актуалните политически теми и проблеми на Европа, които ще бъдат разгледани, по-късно днес, на заседанието на Европейския съвет.
Високо беше оценена и работата до момента, по приоритетните теми на Българското председателство на Съвета на ЕС.

Eкип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder